Fii inovator este un concurs de idei provocatoare pentru studenții din Germania, Elveția, Austria și România, găzduiți de BearingPoint.

In ultimii ani, concursul a avut loc in tarile vorbitoare de limba germana, dar în acest an suntem bucuroși să avem și România la bord și să intrăm în noul turneu cu noul nume de concurs Be a Innovator. Echipa care reușește să convingă juriul cu ideea lor are șansa să o prezinte in etapa finala. Echipa câștigătoare va primi un premiu, precum și sprijinul acordat de BearingPoint pentru a transforma ideea într-un lansare de succes.

Aplicați  până la 3 aprilie 2018 la adresa innovator@bearingpoint.com .

GO DIGITAL – BearingPoint susține mințile creative!

Aveți o idee sau un proiect inovator care se potrivește motto-ului „Go Digital”? Sunteți student la o universitate din Germania, Austria, Elveția sau România? Ești motivat să faci următorul pas cu ideea ta? Aplicați  pentru a fi un Innovator 2018! Aveți șansa să trimiteți ideea de proiect la BearingPoint și după o preselecție unde veti fi invitați să vă prezentați ideea pentru marele final din Berlin, la data de 4 mai 2018. Castigatorii vor fi recompensati cu premii atractive in bani, iar echipa castigatoare se va bucura timp de un an de suportul unui conslutant BearingPoint pentru a transforma ideea intr-un startup de succes. Pentru a va face o idee despre participantii din ultimii ani si despre ideile lor inovatoare, aruncati o privire la filmul din 2017.

Interesat?

Înregistrați-vă echipa la adresa innovator@bearingpoint.com și începeți  fascinanta călătorie Be a Innovator 2018.

Pentru mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns