Alexandra SUCIU Sørensen – Market Development, Commoditrader participă la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România în 1 octombrie 2019 la București

Conferința PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al toamnei pentru agricultură și reprezintă o reală platformă de dezbatere între autorități, fermieri și companiile care își desfășoară activitatea în acest sector

PRIAevents, organizează și în aceast an cea mai importantă reuniune a toamnei pentru agricultură în 1 octombrie 2019 – conferința PRIA Agriculture, însoțită de PRIA GALA FERMIERILOR ROMÂNI – la a 4-a ediție în România – în cadrul căreia va recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români ce au investit resurse financiare, multă muncă și experiența lor de-a lungul timpului, au contribuit la dezvoltarea sau menținerea agriculturii României pe un loc bun în UE.

Conferința PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al toamnei pentru agricultură și reprezintă o reală platformă de dezbatere între autorități, fermieri și companiile care își desfășoară activitatea în acest sector.

Alexandra SUCIU Sørensen – Market Development,  Commoditrader a acceptat invitația noastra de a participa la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România în 1 octombrie 2019 la București la Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti” (A.S.A.S.).

Commoditrader.com este un start-up danez, care s-a lansat in Romania la inceputul lunii septembrie a acestui an, fiind deja lansata in urma cu 5 luni in Danemarca. Misiunea platformei Commoditrader este a a crea o conexiune mai buna intre vanzator si cumparator, de a simplifica modul in care se tranzactioneaza astazi si a oferi o perspectiva mult mai buna asupra pietei agricole, atat nationala cat si internationala. Prin aceasta platforma se pot compara preturi mult mai eficient obtinand o perspectiva mai mare asupra pietei, marind astfel puterea de negociere a fermierilor si oferindu-le comerciantilor acces mai usor la piata.

Commoditrader este construita cu un algoritm de transport, ceea ce inseamna ca toate anunturile de pe piata Commoditrader au inclus in pret produsului, costul de transport, care poate fi achizitionat chiar de pe platforma, facand astfel ca toate anunturile sa fie comparabile, indiferent daca marfurile sunt vandute in Romania sau in afara – acest tip de transparenta nu este disbonibil momentan in piata de astazi, unde este necesar sa apelezi la diverse contraparti pentru a obtine un pret corect.

Creand o astfel de transparenta pe piata Commoditrader se creaza o intelegere mai buna a pietei si o putere de negociere crescuta a fermierului pe o parte si un acces mai usor la piata pentru crescatorii de animale, mori, producatori de furaje si case de comert, care cumpara cereale, porumb si soia de la fermieri, pe de alta parte. Platforma poate fi folosita gratuit, scopul Commoditrader este sa sprijine fermierii si sa le ofere instrumente mai bune in negocierea termenilor comerciali.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Uniunea Europeană alocă un buget mare și o atenție deosebită acestui sector. De aceea, politica agricolă comună (PAC) consolidează competitivitatea și sustenabilitatea agriculturii din UE, prin acordarea de plăți directe fermierilor și prin măsuri de piață, și finanțează programele de dezvoltare a zonelor rurale din Uniune.

Pentru că sectorul agricol este extrem de important și pentru că fermierii români au depus eforturi multe pentru agricultura României, în cadrul conferinței PRIA Agriculture vom premia și vom aplauda activitatea, energia,  munca depusă și răbdarea acestora. Vom afla de asemenea cu ce provocări se confruntă și de ce au nevoie pentru a-și crește afacerile, dar și care sunt poveștile lor de succes.

Conferința PRIA Agriculture reprezintă cel mai important eveniment din această toamnă  pentru agricultură și reunește reprezentanți ai autorităților, asociații, fermieri și companii care activează în agricultură. În cadrul Galei PRIA Romanian Farmers – ne vom concentra pe recunoașterea eforturilor îndelungate ale fermierilor români si vom afla poveștile lor de succes, dar și ce provocări au avut de-a lungul timpului.

În premieră, anul acesta Institutele de Cercetare și Universitățile vor face parte din eveniment și vor avea standuri prezentând tot ceea ce au mai reprezentativ. De asemenea, suntem onorați să vă anunțăm că și USAMV Cluj-Napoca va avea un stand de prezentare în cadrul evenimentului.

PRIA Agriculture face parte din seria conferinţelor PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei, mai ales în cel agricol.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbari legislative, politici in toate sectoarele economiei.

Astfel, veți avea ocazia să îi întâlniți pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri.

La ediția din acest an vom reuni 250 participanți, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture şi modalități de înscriere pentru participare puteţi găsi pe:  https://priaevents.ro/pria-agriculture-si-gala-romanian-farmers-2019/

 

 

 

Lasă un răspuns