Ana Maria KUSAK, Partner, Stratulat Albulescu participă la PRIA COMPETITION CONFERENCE ROMANIA, în data de 8 decembrie 2022, la ARCUB

Ca la fiecare final de an, PRIAevents și Consiliul Concurenței România păstrează tradiția și vă invită la acest important eveniment dedicat concurenței și mediului de business – PRIA COMPETITION Conference în 8 decembrie 2022, de la 9,30, la Centrul Cultural ARCUB din strada Lipscani 84-90, eveniment care are loc doar în format fizic.

Suntem onorați că Dna. Ana Maria KUSAK, Partner, Stratulat Albulescu participă la PRIA COMPETITION CONFERENCE ROMANIA, în data de 8 decembrie 2022, la ARCUB.

În cadrul acestei ediții vom aborda cele mai actuale teme de concurență pentru România, pentru mai multe sectoare de business, dar vom avea ca si noutăți detalii despere licența unicăunfair trading practices directive, Romania on foreign direct investmentconcurența și public procurementsuperior bargaining position, cartels, unfair competition și nu numai.

Dupa cum știți, concurența este un mecanism vital al economiei, Consiliul Concurenței având un rol foarte important pentru asigurarea unui mediu concurențial sănătos. Astfel se încurajează eficiența şi inovația şi se reduc preturile. De asemenea, companiile sunt încurajate să ofere consumatorilor bunuri şi servicii în termenii cei mai favorabili.

Piețele nu funcționează întotdeauna eficient, făcând rău economiei, consumatorilor și societății. Atunci când se întâmplă așa, autoritățile de concurență verifică ce se întâmplă în acele sectoare ca să înțeleagă dinamica concurenței în aceste sectoare, iar astfel pot să identifice motivele pentru funcționarea slabă a sectorului și să recomande diverse politici sau acțiuni pentru rezolvarea problemelor.

De aceea, politicile concurențiale trebuie cunoscute și înțelese de către toți cei care sunt implicați în economie. Companiile trebuie să cunoască atât modalitățile prin care pot fi protejate de legislație în cazul în care devin victime ale unor practici anticoncurențiale, dar și care sunt sancțiunile pe care le pot primi dacă decid încălcarea normelor. Este foarte important să cunoască aceste reglementări atât mediul de afaceri, dar și persoanele fizice, mai ales ca î această ediție aducem in prim plan si abordarea europeană asupra aspectelor legate de concurență.

 

Printre subiectele importante care se vor dezbate la această ediție regăsim: concurența și sectoarele cheie precum financiar – bancar, asigurări, retail, sănătate și farmaceutice, energie, turism, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie, concurența pentru membrii asociațiilor patronale și profesionale; concurența și achizițiile publice.

În cadrul conferinței PRIA Competition 2022 veți beneficia de aflarea noutăților legislative în ceea ce privește concurența, de analize la un nivel înalt și de studii de caz.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

PRIA Competition 2022 face parte din seria conferințelor de succes organizate de PRIAevents în România și Republica Moldova, și din 2022 și în Bulgaria.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Stabiliți contacte și încheiați parteneriate.

Abordați subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din RomâniaRepublica Moldova și Bulgaria.

Lectorii și audiența interacționa și pot răspunde în timp real la întrebările fiecăruia.

De asemenea, daca veți dori participarea  la eveniment, vă rugam să dați un reply la acest email, iar noi vă vom trimite formularul de inregistrare sau puteti completa direct formularul online aici: https://priaevents.ro/inregist…

Mai multe detalii pe www.priaevents.ro.

Lasă un răspuns