Belgian Week, cel mai important eveniment anual al BEROCC are loc în 1-4 aprilie la Iași

Belgian Week este cel mai important eveniment anual al BEROCC și în decurs de 4 zile liderii de afaceri, autoritățile, asociațiile de pacienți, univeritățile și presa se reunesc pentru a discuta în jurul temei specifice „Sănătate și îngrijire la domiciliu”

BEROCC (Belgium Romanian Chamber of Commerce) împreună cu Ambasada belgiei, Primăria Iași și Universitatea de Meddicină Iași , organizeaza la Iași, in perioada 1-4 aprilie 2019, cel mai cel mai important eveniment anual al BEROCC.

Belgian Week este cel mai important eveniment anual al BEROCC și în decurs de 4 zile liderii de afaceri, autoritățile, asociațiile de pacienți, univeritățile și presa se reunesc pentru a discuta în jurul temei specifice „Sănătate și îngrijire la domiciliu” care apropie România și Belgia și stimulează cunoașterea și comerțul bilateral.

Principalele teme discutate in cadrul evenimentului vor fi legate de prioritățile europene, cum ar fi: accesul pacienților la tratament, rezistența la medicamente, îngrijirea la domiciliu și tratamentul paliativ, importanța e-health pentru populația vârstnică , îngrijirea dentară și prevenirea arsurilor.

PRIAevents este partenerul acestui eveniment important în fiecare an și îl recomandă în mod deosebit comunității sale de afaceri, mass-media și autorităților, universităților, ambasadelor și camerelor de comerț.

Evenimentul reprezintă o oportunitate excelentă pentru companii private, instituții publice, ONG-uri, asociații de pacienți și funcționari guvernamentali pentru schimbul de informații, crearea de noi contacte și încurajarea unor noi inițiative de îmbunătățire a sistemului de sănătate.

Săptămâna belgiană este cel mai important eveniment anual al BEROCC și în decurs de 4 zile liderii de afaceri și civili și influențatorii se reunesc pentru a discuta în jurul temei specifice „Sănătate și îngrijire la domiciliu” care apropie România și Belgia și stimulează cunoașterea și comerțul bilateral.

Diferitele evenimente de networking și festivități în contextul bogatei istorii a orașului Iași vor aduce atmosfera și vor facilita legăturile profesionale și personale.

De ce ne-am axat pe asistența medicală și îngrijirea la domiciliu?

Belgia are o reputație de renume mondial în aceste domenii încă de acum câteva decenii, cu companii din întreaga lume care activează în dezvoltarea de noi medicamente și terapii pentru tot felul de boli și tulburări complexe.

Belgia este astfel un brand de calitate și este la fel de apreciată pentru angajamentul său social de a împărtăși know-how-ul cu țările apropiate care au nevoie de cunoștințe medicale suplimentare prin inițiative private sau publice.

Cine este invitat?

Companii belgiene și române, ONG-uri, institute de cercetare și dezvoltare, oficiali guvernamentali și profesori de la universitățile de medicină din România și Belgia, asociații de pacienți și mass-media.

Care este rezultatul așteptat?

BEROCC, Ambasada Belgiei și autoritățile locale sunt implicate în contextul favorabil european, pentru o mai bună conștientizare a nevoilor și soluțiilor de asistență medicală și farmaceutică în România, creând valoare adăugată pentru organizațiile private, publice sau mixte pentru a îmbunătăți disponibilitatea locală a soluțiilor medicale.

 

Programul zilnic, 2-4 aprilie

– 9.00 – 10.15 – Sesiunea 1

– 10.15 – 11.30 – Sesiunea 2

– 11.30 – 12.00 – Pauză de cafea

– 12.00 – 13.15 – Sesiunea 3

– 13.15 – 15.00 – prânz

– 15.00 – 16.15 – Sesiunea 4

– 16.15 – 16.30 – Închiderea Zilei

Evenimente seara, 1-4 aprilie

Receptie de bun venit – 1 aprilie – locatie Primaria Iasi

Interbational Networking Drink – 2 aprilie – locația Palatul Cultural din Iași

Degustare vin & ciocolata belgiană – 3 aprilie – locatie Hotel Hilton Iasi

Gala Dinner – 4 aprilie – locatie Sala de Congres Iasi

Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați http://www.beroba.com/event/belgian-week-healthcare-and-homecare/.

Lasă un răspuns