Camera de Comerț Britanică Română: 25 de ani de prezență constantă în România, sărbătoriți printr-o Gală de Premiere unică

Campionii BRCC din opt categorii de afaceri cheie au fost onorați cu premii pentru realizările lor remarcabile

București, 31 ianuarie 2023 – Camera de Comerț Britanică Română a organizat GALA BRCC AWARDS, recunoscând campionii anului 2022 în afaceri, ONG-uri și educație, care au oferit servicii excelente membrilor și comunității lor, sărbătorind în acest mod unic cei 25 de ani de prezență în România și contribuția constantă la progresul său economic și în domeniul afacerilor . Gala Premiilor Camerei de Comerț Britanică Română 2023 a avut loc pe 26 ianuarie la JW Marriott Grand Hotel.

Premiile au recunoscut ambiția, tenacitatea și inovația celor 8 câștigători care susțin comunitățile noastre, abordează climatul existent și sunt implicați în susținerea relației dintre Marea Britanie și România. Peste 130 de participanți din diverse părți ale lumii s-au reunit joi, săptămâna trecută, pentru a sărbători împreună câștigătorii Galei Premiilor BRCC 2023.

BRCC oferă o rundă de aplauze tuturor nominalizaților și câștigătorilor din diferitele categorii menite sa celebreze poveștile de succes în afaceri din fiecare colț din Marea Britanie și România.

“Am fost absolut încântat de evenimentul inaugural al Galei BRCC de săptămâna trecută. Este atât de important pentru noi să arătăm diferitele realizări ale membrilor noștri valoroși și, datorită feedback-ului extraordinar primit, acest lucru va deveni cu siguranță un element permanent în calendarul încărcat al BRCC pentru mulți ani de acum înainte. Felicitările mele din suflet tuturor nominalizaților și câștigătorilor pentru curajul și perspicacitatea lor în 2022.” a declarat Colin Lovering, Președintele Consiliului de Administrație BRCC.

„Gala Premiilor 2023 organizată de Camera de Comerț Română Britanică este începutul unei serii anuale de evenimente menite să celebreze succesul membrilor săi în diverse domenii de activitate, de la ONG-uri la mari corporații, de la startup-uri la campioni ai sustenabilității. Au fost multe nominalizări interesante pe care juriul a trebuit să le evalueze și, în unele cazuri, a fost foarte greu să alegi între ele. Noi, juriul, le mulțumim tuturor nominalizaților pentru că ne-au permis să ne extindem cunoștințele și să învățăm despre atâtea proiecte importante și de impact și povești de succes, și organizatorilor pentru o seară minunată într-o locație selectă.”, a declarat Mihai Marinescu, Director în Transformarea Afacerilor, Ernst & Young.

Mulțumiri speciale tuturor partenerilor pentru sprijinul continuu și încrederea acordată în BRCC.

Parteneri Silver: Teconnex, E-Infra, Dahub, Alexandrion, Ford

Parteneri Bronze: Groupama, Regina Maria, Astrazeneca, Enviso, A-best

Parteneri Strategici: BDR Associates

Parteneri media: Romania Insider, The Diplomat, Pria Events

Invitații Galei s-au bucurat de o recepție de calitate cu momente artistice oferite de talentatul Andrei Girjob, care a susținut un moment de magie pe scenă și de minunatul violonist, Bogdan Platy. Evenimentul s-a bucurat de un sprijin valoros oferit de Alexandrion și s-a încheiat cu un moment special, un minunat tort aniversar tăiat de Consiliul de Administrație al BRCC.

Câștigătorii, clasificați pe categorii sunt: ​​Antreprenorul Anului – Vasile Florin Andrei (Sanopass); Cea Mai Bună Afacere Nouă (mai puțin de 2 ani) – Spark; Excelență în Afaceri IMM (cu 100 de angajați sau mai puțin) – Telios; Excelență în Afaceri (peste 100 de angajați) – Blue Projects; Premiul pentru Impactul asupra Comunității  (CSR) – Fundația Vodafone România; Premiul pentru Sustenabilitate și Mediu – DS Smith; Inițiativa ONG a Anului – Hospices of Hope; Campion BRCC (premiat de Consiliul de Administrație al BRCC) – ENVISO.

Mai multe detalii pot fi regăsite aici: https://brcconline.eu/brcc-awards-gala/

Despre BRCC

Camera de Comerț Britanică Română este principala organizație condusă de companii care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România. Misiunea noastră este să facilităm și să intensificăm comerțul dintre aceste două țări prin dialogul între companii.

Lasă un răspuns