CELCO este Partener Principal al conferinței Pria Fire Safety of Buildings în 6 aprilie de la 10,30

PRIAevents organizează ediția aniversară cu nr. 5 a conferinței PRIA Fire Safety in Buildings, ONLINE,  și vă invităm să dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste shimbări și despre cum este mai bine să le implementăm  în legislația noastră, dar și să descoperi care sunt cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte pentru siguranța la incendiu a clădirilor!

 

CELCO este Partener Principal al conferinței Pria Fire Safety of Buildings în 6 aprilie de la 10,30.

Cu o tradiție de jumătate de secol, CELCO este lider național in domeniul productiei de BCA si singurul producător român de materiale de construcții care produce in cele 3 fabrici ale sale materialele destinate zidăriei, mortarele necesare lipirii blocurilor de BCA, sistemele de termoizolație complete si varul, una din componentele naturale din produsele fabricate.

Inovăm constant, suntem în pas cu tendințele și facem tot posibilul ca materialele noastre să ajungă în piață către toata lumea și să își îndeplinească scopul.

Toate acestea, plus un nivel înalt de automatizare, respectarea celor mai exigente standarde de mediu, fac ca producția materialelor de construcție de sub egida brandului CELCO să întrunească cele mai înalte standarde de calitate.

 

 

Suntem onorați că Irina ODOR  – Director Comercial, CELCO SA a acceptat invitația noastră de a participa LIVE la Pria Fire Safety of Buildings Conference în 6 aprilie 2021 de la ora 10,30.

Odor Irina este Director Comercial cu 17 ani de experiența acumulata in CELCO. Rolul ei  principal este de a-i ajuta pe partenerii noştri sa înțeleagă pe deplin potențialul produselor CELCO si importanta alegerii celor bune soluții pentru afacerile si construcțiile lor. Este puntea de legătura dintre clienți si specialiștii din cercetare si producție, reușind împreuna cu aceștia sa dezvoltam continuu gama de produse in funcție de preferințele clienților si de schimbările legislative.

 

 

 

Printre temele principale  din cadrul conferinței Pria Fire Safety of Buildinggs vor fi: 

 • Cum arată legislația actuală privind siguranța la incendiu în România?
 • Normativul de siguranță la foc 118/3 va fi modificat anul acesta?
 • Cât de importantă este alegerea cablurilor? Dar a materialelor de construcții?
 • Care ar putea fi rolul asiguratorilor?
 • Materiale de construcții, sisteme, cabluri, alarme – cele mai noi tendințe
 • Eficiența energetică a cladirilor – status România 2020 și anii următori
 • Clădirile verzi – ce proiecte de acest fel avem in România și care va fi ponderea lor în următorii    ani?
 • Cum vor colabora arhitecții, dezvoltatorii, constructorii, consultanții, proiectanții, asiguratorii și furnizorii de materiale de construcții, cabluri și alte materiale în fața provocărilor privind siguranța   la foc și  eficiența energetică?
 • Ce au de făcut companiile pentru a obţine aprobările de a ISU, primarii etc
 • Ce e de făcut pentru creșterea siguranței la incendiu în clădirile de birouri? Parcurile industriale?  Laturile de magazine, școli, spitale, instituții publice, muzee? Rolul ISSU și DSU

 

Partenerii Principali ai evenimentului sunt: Prysmian  Group, Groupama Asigurări și CELCO SA.

 

De ce este nevoie astăzi sa abordam siguranța împotriva incendiilor clădirilor?
Pentru ca modul nostru de viată s-a schimbat. Societatea se schimba, tehnologia se schimba, nevoile noastre se schimba.
Aceasta înseamnă că și casele noastre și clădirile de birouri, școlile, sălile de concerte, pub-urile etc, se schimba:

 • Trăim si muncim in clădiri din ce in ce mai înalte
 • Folosim noi produse si metode de construcție atât pentru casa cat si pentru birouri, scoli, grădinițe, săli de sport, stadioane, săli de concerte.

In consecința, comportamentul focului se schimba. In 1950, o camera era cuprinsa de flăcări in 25 de minute. Acum e nevoie doar de 3 minute.
In Romania mor aproximativ 200 de persoane din cauza focului si alte 600 sunt spitalizate in fiecare an. Știm ca natura clădirilor se schimba: industria construcțiilor dezvolta noi soluții inovatoare pe care regulamentul si regimurile de testare existente nu le-au depășit.

Cum facem clădirile din Romania mai sigure la incendiu?

Modificam drastic modul in care construim și totuși regulamentele nu sunt actualizate periodic pentru a reflecta aceste schimbări.

La acest eveniment vor participa: reprezentanți ai MLPDA, MAI, ISU, experți in domeniul incendiilor, pompieri, asociații profesionale din Romania, companii internaționale din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț si ambasade, ONG-uri si asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului si Senatului, arhitecți, investitori, asiguratori, bănci, avocați si reprezentanți ai mass-mediei.

Pe de alta parte, eficienta energetica a clădirilor devine o necesitate in Europa, pentru a reduce facturile la încălzire si răcire a imobilelor, pentru confort dar mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globala. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeana au nevoie de eficientizare energetica si trebuie luate masurile necesare pentru creșterea siguranței la incendiu. Clădirile verzi si automatizarea sunt un alt subiect extrem de important pe agenda europeana. Ministerul Mediului da startul programului Casei Eficiente Energetic si nu numai.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei în România și Republica Moldova.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Fire Safety of Buildings Conference şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro.

 

Lasă un răspuns