Cele mai de succes femei din lume împărtășesc cele mai bune sfaturi despre carieră.

Cele mai de succes femei din Fortune stiu cateva secrete despre succesul în carieră. Cele 50 de femei de afaceri de pe lista din 2017 au urcat în rândul corporațiilor într-o gamă largă de industrii – inclusiv în domeniul tehnologiei, al energiei, al apărării și al bunurilor de consum – la rolurile de nivel C. Iată sfaturile pe care le au pentru femeile care vor să le urmeze:

1. Fii autentic!

Karen Lynch, președintă, Aetna

„Când am fost propusă pentru o promovare, mi sa spus să încerc să evit să port culoarea roz, pentru că mă face să arat prea” copilăros „… Indirect, mi sa spus că feminitatea mea era o barieră. Din cauza aspectului meu exterior, nu puteau vedea puterea mea internă.In ciuda acestei întamplari, am ripostat și am primit slujba. De atunci, mi-am făcut un scop din a purta roz.

Leanne Caret, președinte și CEO al Apărării, Spațiului și Securității, Boeing

„Indiferent unde te duci, nu uita cine esti.”

Shari Ballard, senior EVP și președinte al diviziei de vânzări cu mai multe canale, Best Buy

„Fii sigură pe ceea ce ești  și ce ești dispusă să  slujești cu viața ta. Apoi, pregătește-te pentru ca lumea să te testeze neîncetat cu privire la cât de mult pot să duci.

2. Încrederea este esențială

Kathleen Murphy, președinte, Investing personal, Fidelity Investments

„Dă-i bătaie. Prea des, femeile au un decalaj de încredere care le face să se oprească și să le încetinească în timp ce bărbații se aruncă cu capul înainte și învață din mers. Dă-i bătaie!”

Susan Wojcicki, CEO, YouTube, Google / Alphabet

„Vorbeste. Nu  trebuie să vă fie frică să spuneți ce vă gândiți sau să cereți ceea ce doriți. ”

Cathy Engelbert, CEO, Deloitte

„Ridicați mâna, riscați și nu vă temeți de eșec – este unul dintre cele mai mari impedimente în calea succesului”.

3. Fii deschis la oportunități

Mary Barra, președinte și CEO, General Motors:

„Nu vă tăiați ramurile carierei prea devreme. Nu renunțați la cariera pe baza a ceea ce s-ar putea întâmpla dacă… „.

Sheryl Sandberg, COO, Facebook

„Acceptați  mereu noi provocări – chiar dacă nu sunteți siguri că sunteți complet pregătiți”.

Ginni Rometty, președinte, președinte și CEO IBM

„Fiți pregătiți să identificați oportunitățile de dezvoltare atunci când se prezintă – deoarece reprezintă șansele esențiale de învățare. Veți ști că acestea sunt deoarece vă vor da bătăi de cap, iar primul impulsul poate să fie acela ca nu sunțeti pregatiți pentru asta. Dar nu uitați: dezvoltarea și confortul nu coexistă niciodată. ”

Înconjura-te cu oameni care contribuie la dezvoltarea ta

Ruth Porat, SVP și CFO, Google / Alphabet

„Asigurați-vă că lucrați pentru cineva încrezător care este dispus să-și asume riscuri, vă oferă oportunități de expansiune și este acolo să vă susțină dacă lucrurile devin grele. Și faceți același lucru și pentru oamenii din echipa dvs. ”

Judith McKenna, EVP și COO, Walmart S.U.

” Să nu vă fie frică să recrutați oameni mai iscusiți decât voi, și să nu vă fie frică să recrutați oameni care sunt diferiți față de voi. Acest lucru este uneori greu de făcut, dar incredibil de puternic dacă doriți să creați o echipă care este cu adevărat eficientă „.

Lacul Marianne, CFO, J.P. Morgan Chase

„Ești onglinda echipei pe care o costruiești, deci fii precum un magnet care atrage talentul și înconjoara-te cu cei mai buni și mai iscusiți”.

5. Gaseste-ți echilibrul

Margaret Keane, președinte și CEO, Synchrony Financial

„Viața se întampla – iar cerințele conflictuale ale muncii și ale casei schimbă adesea pentru tine drum tău inițial”. Mișcarea laterală, sau chiar mișcările către poziții mai mici, poate diferenția aptitudinile și experiența în moduri care, în cele din urmă, conduc la roluri mai mari „.

Michele Buck, președinte și CEO, Hershey

„Faceți-vă viața să lucreze pentru dvs. – puteți avea o carieră de succes și să fiți și o mamă uimitoare.”

Amy Hood, EVP și CFO, Microsoft

„Nu veți avea probabil același plan pe care îl aveți astăzi în câțiva ani. Viata si prioritatile se schimba – la fel si alegerile tale. „

Lasă un răspuns