Cities of Tomorrow #6: reconversion & revitalisation

Va invitam sa profitati de oportunitatile pe care le ofera conferinta Cities of Tomorrow #6, 27 februarie 2018, pentru a promova compania Dvs. si proiectele pe care le desfasurati. Pentru a afla modalitatile prin care puteti sustine evenimentul si totodata creste vizibilitatea intreprinderii pe care o reprezentati, va invitam sa rasfoiti conceptul Cities of Tomorrow #6.

Una dintre atractiile conferintei de anul trecut, ce va avea loc si in timpul editiei 2018, este marketplace-ul de proiecte, unde autoritatile publice locale si companiile participante au ocazia sa isi expuna proiectele respectiv solutiile propuse. In calitate de sponsor Gold aveti posibilitatea de a prezenta materiale promotionale pe intreaga durata a evenimentului in cadrul acestui marketplace organizat in foyer-ul hotelului Marriott Bucuresti.

Daca inca nu v-ati inscris la evenimentul Cities of Tomorrow #6, dorim sa va prezentam pe scurt unul dintre invitatii de onoare, ce a confirmat prezenta la conferinta, domnul Dipl.-Ing. Hans-Jürgen Best, administratorul public al orasului Essen. Domnul Best va impartasi cu publicul din vasta sa exerienta in domeniul urbanismului si al amenajarii teritoriale, prin exemplul concret al orasului Essen. Situat in inima metropolei Ruhr, orasul Essen ofera numeroase repere culturale, stiintifice si economice. Patrimoniul mondial Zollverein, Universitatea din Duisburg-Essen, sediul unor importante companii germane sau Societatea de targuri Essen, contureza imaginea orasului. Essen continua sa se dezvolte: cu cartierul universitar/ centrul verde Essen, proiecte de locuinte atractive pe lacul Baldeney si Ruhr, cu cartierul pe malul apei din Essen-Altendorf sau dezvoltarea cartierului Kreuzeskirch in centru, orasul se pozitioneaza ca trendsetter la nivel national.

Cities of Tomorrow #6 este dedicată regenerării urbane ca mijloc de dezvoltare durabilă a orașelor / regiunilor din România și a unui mediu de afaceri atrăgător pentru companii și angajații acestora. Promovarea cu succes a unui oraș sau a unei regiuni implică cooperarea cu succes a tuturor părților interesate și reprezintă un factor-cheie pentru dezvoltarea eficientă. Oaspeții internaționali de vârf vor dezbate pe tema reconversiei și revitalizării orașelor și regiunilor.

Lasă un răspuns