CONSILIUL CONCURENȚEI A AUTORIZAT PRELUAREA TRANSILVANIA PACK&PRINT SA DE CĂTRE RONDOCARTON SRL ȘI OFFSETDRUCKEREI SCHWARZACH GMBH

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Rondocarton SRL și Offsetdruckerei Schwarzach GmbH preiau compania Transilvania Pack&Print SA. Transilvania Pack & Print SA are ca obiect principal de activitate fabricarea hârtiei şi cartonului ondulat şi a ambalajelor din hârtie şi carton.

Rondocarton SRL face parte din grupul Ganahl şi are ca obiect principal de activitate fabricarea hârtiei şi cartonului ondulat şi a ambalajelor din hârtie şi carton. Offsetdruckerei Schwarzach GmbH face parte din grupul VBG Holding şi produce, în principal, ambalaje din hârtie şi carton pentru industria bunurilor de consum.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante. Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Lasă un răspuns