CONSILIUL CONCURENŢEI ŞI CENTRUL PENTRU JURNALISM INDEPENDENT LANSEAZĂ O NOUĂ EDIŢIE A CONCURSULUI PENTRU JURNALIŞTI

“Concurenţa – cheia dezvoltării economice şi bunăstării consumatorului”: CONSILIUL CONCURENŢEI ŞI CENTRUL PENTRU JURNALISM INDEPENDENT LANSEAZĂ O NOUĂ EDIŢIE A CONCURSULUI PENTRU JURNALIŞTI Consiliul Concurenţei şi Centrul pentru Jurnalism Independent lansează cea de a 6-a ediţie a concursului pentru jurnalişti “Concurenţa – cheia dezvoltării economice şi bunăstării consumatorului”.

Concursul are ca principal obiectiv informarea publicului cu privire la beneficiile unei concurenţe reale între companii: preţuri mai mici, calitate mai bună a produselor şi serviciilor, oferta variată. La concurs pot participa jurnalişti din presa scrisă, audiovizuală sau online, angajaţi ai unei organizaţii de presă sau jurnalişti independenţi.

Pentru înscrierea în concurs, candidaţii trebuie să trimită un material, realizat în anul 2018, care abordează probleme legate de concurenţă, ajutor de stat şi/sau concurenţă neloială. Materialele pot fi articole, investigaţii, reportaje, filme documentare sau orice altă formă de produs editorial. Fiecare concurent (echipă) poate participa cu un singur material. Selecţia va fi făcută de un juriu specializat, format atât din persoane cu experienţă în massmedia, care vor evalua tehnica jurnalistică, cât şi din experţi în economie/concurenţă, care vor verifica corectitudinea şi calitatea informaţiilor de specialitate prezente în materiale.”

Lasă un răspuns