Cristina DĂIANU – Partner, Dentons participă la Pria IT&C Conference in 18 februarie 2021

Priaevents  organizeaza conferinta Pria IT&C – Opportunities&Challengies for 2021 in 18 februarie. Formularul de înscriere gratuită pentru a putea viziona evenimentul este:https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-pria-itc-online-2021/.

Ne bucurăm că D-na Cristina DĂIANU – Partner, Dentons a acceptat invitația noastră de a participa la eveniment.

Cristina Dăianu este Partener în cadrul biroului Dentons din București, cea mai mare firmă de avocatură la nivel global, având o experiență de peste 20 de ani în mai multe domenii precum fuziuni și achiziții (cu precădere în domeniul internațional), drept societar, dar și în domeniul tehnologiei și al investițiilor cu capital de risc.

Cristina coordonează grupul de practica Venture Technology al biroului din București, și este de asemenea parte din grupul european de Venture Technology al Dentons concentrându-și activitatea pe reprezentarea companiilor de tehnologie aflate în plină dezvoltare, colaborând cu incubatoare și acceleratoare de afaceri, fondatori de start-up-uri și investitori în fonduri cu capital de risc.

Cristina participă în mod frecvent ca speaker la diverse evenimente în domeniul venture tech și afaceri start-up, explorând alături de participanți trenduri și evoluția pieței locale în contextul global.

Cristina este absolventa a primei generații a Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene (șefă de promoție) și deține un master (D.E.A) în Dreptul Afacerilor de la Universitatea Paris I Pantheon-Sorbona (coordonat de Prof Yves Guyon). De-a lungul timpului, Cristina a cultivat un portofoliu de clienți internaționali (cu precădere germani și francezi) și este Vicepreședinte al Tribunalului Arbitral din cadrul Camerei de Comerț Româno-Germane.

Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu oportunitățile globale din peste 77 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale.

Cu o prezență la nivel global în principalele piețe din domeniul tehnologiei precum Silicon Valley, New York, Boston, Vancouver, Toronto, Londra, Berlin, Moscova și Beijing, Dentons se remarcă printr-o perspectivă unică asupra evoluției tendințelor din industrie precum și asupra oportunităților din piețele emergente.

Funcționând la intersecția dintre inovație, strategie, finanțe și drept, avocații noștri în domeniul venture tech oferă noi perspective cu privire la evoluția tendințelor industriei și a oportunităților de pe piețele emergente prin intermediul instrumente și soluții puse la dispoziția clienților.

Manageri, lideri și reprezentanți ai companiilor IT (dezvoltatori de software și aplicații, dar și servicii) își vor da întâlnire la conferința online PRIA IT&C – Opportunities and Challengies 2021, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente online care va aborda teme de digitalizare, inovație, transformare digitală.

Astfel, Priaevents  oferă mediului de business din România, prin intermediul acestui eveniment, detalii despre tendintele in IT&C, despre asigurarea pentru sectorul IT&C, despre oportunitati si provocari  in acesata perioada.

Această criză duce la conștientizarea necesității digitalizării accentuate a fiecărui domeniu.

Manageri, lideri și reprezentanți ai companiilor IT (dezvoltatori de software și aplicații, dar și servicii) își vor da întâlnire la conferința online PRIA IT&C – Opportunities and Challengies 2021, care va fi unul dintre cele mai mari evenimente online care va aborda teme de digitalizare, inovație, transformare digitală.

Această criză duce la conștientizarea necesității digitalizării accentuate a fiecărui domeniu.

Astfel, conferința aceasta reprezintă cadrul ideal pentru a împărtăși cele mai noi tendințe din domeniu și de a dezbate cele mai captivante teme din zona IT&C după cum urmează:

 • Digitalizare, inovație, transformare digitală și protecție IT&C în timpul crizei
 • Tendintele actuale in domeniu
 • Cum iși pot companiile IT crește profitul și productivitatea prin diverse soluții de cloud, IP for IT soluții de business pentru gestionarea clienților ?
 • Internaționalizarea IT-ului românesc, prioritate strategică națională
 • Exitul din și investiții în zona tech- provocari și oportunităti legale
 • Parteneriat Public Privat și licitații publice
 • Cum pot profita companiile de acest trend al digitalizării, E-learning, boarding and originations
 • Soluții pentru eficientizarea activităților angajaților, GDPR solutions
 • Telemunca si beneficiile ei
 • Asigurările de sănătate de la opțional la esențial în sectorul IT
 • Consultanță juridica pentru companiile IT
 • Provocările cu care se confruntă companiile IT în această perioadă

Lectorii:

Mihai MATEI – Președinte, ANIS

Octavian OPREA– Președinte Interimar, Autoritatea pentru Digitalizarea României *tbd

Nicușor SANDU – Manager Employees Benefits, Groupama Asigurări

Daniel HOMORODEAN – Vicepreședinte Cluj IT Cluster și CEO Arxia

Ioan COCAN – Managing Partner, Tremend Software

Cristina DĂIANU – Partner, Dentons

Bianca MUNTEAN – Director, Transilvania IT Cluster

PRIA IT&C Conference face parte din seria evenimentelor de succes organizate de Pria în România și Republica Moldova.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei.

Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Formularul de înscriere gratuită pentru a putea viziona evenimentul este:https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-pria-itc-online-2021/.

Mai multe detalii despre agenda PRIA IT&C Conference  puteți găsi pe https://priaevents.ro/pria-itc-opportunities-and-challengies-for-2021/.

Lasă un răspuns