Dan OSTAHIE, CEO, Altex România participă la conferința ”Provocări concurențiale în noul context economic” în data de 14 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la Clubul BNR

Ne face o deosebită onoare să vă invităm la conferința ”Provocări concurențiale în noul context economic”, care va avea loc în data de 14 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la Clubul BNR.

Suntem onorați că Dl. Dan OSTAHIE, CEO, Altex România participă la conferința ”Provocări concurențiale în noul context economic” va avea loc în data de 14 iunie 2022, începând cu ora 10:00, la Clubul BNR.

Revenirea economică, în urma șocurilor generate de pandemie și de războiul din Ucraina, trebuie susținută de măsuri de sprijin fără precedent, dar acest lucru nu este lipsit de provocări. Vulnerabilitățile preexistente, reașezarea piețelor și efectele pe lanțurile de producție și aprovizionare, la care s-au adăugat și alte sincope la nivelul fluxurilor comerciale, se reflectă într-o dinamică a prețurilor bunurilor de consum și a tarifelor serviciilor fără precedent.

Experiența acumulată în gestionarea crizelor ne arată că alinierea măsurilor de răspuns cu principiile concurențiale fundamentale a reprezentat abordarea corectă în gestionarea efectelor economice negative. Totodată, aspectele juridice au un rol deosebit de important, influențând modul în care se implementează măsurile economice.

În acest context, în cadrul conferinței, vom discuta despre ”Stabilitatea economică: Oportunități și provocări” și despre ”Noile tendințe în domeniul concurenței la nivel național și european”.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Acest eveniment este organizat de Consiliul Concurenței România, în parteneriat cu PRIAevents care organizează astfel de evenimente in România, Republica Moldova și Bulgaria.

Cu o experiență de peste 15 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei și pentru cele mai importante festivități de premiere.

Pentru mai multe detalii și pentru înregistrare accesați: www.priaevents.ro.

 

Lasă un răspuns