Dr. Fiz. Andreea CALCAN – Reprezentant, INCAS, participa la Conferința PRIA Aviation Fly-in – în 13 iulie la Aeroportul Tuzla

Dr. Fiz. Andreea CALCAN – Reprezentant, INCAS, participa la Conferința PRIA Aviation Fly-in – în 13 iulie la Aeroportul Tuzla

În secolul nostru mixul între aviație și business reprezintă una dintre cele mai importante ingrediente ale creșterii afacerilor deoarece timpul a devenit cea mai importantă resursă a fiecărui om de afaceri.

De aceea, PRIAevents organizează acest eveniment premium PRIA Aviation 13-15 iulie 2018, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de agest gen organizat în România  – un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

Anul acesta avem pentru prima dată, în cadrul conferinței și expoziție și demo cu drone.

PRIA Aviation va avea loc în 13 iulie 2018, la ora 11.00 la Aeroportul Tuzla. A doua zi, pe 14 iulie, participanții vor avea locuri la secțiunea VIP la prestigiosul miting aviatic AEROMANIA. Vă puteți lua familia, să se bucure de acest weekend minunat de aviație.

Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation sunt Regional Air Services, Regional Air School, Pilot Shop, AROPA, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, E&M, Faculatatea de Inginerie Aeropspațială și nu numai.

Prin aviație puteți economisi timp, bani și o energie pentru afacerea dumneavoastră. Aveți posibilitatea să utilizați aviația generală pentru afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Conferința PRIA Aviation vă oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile din sectorul aviatic, cum imbunătățim condițiile și legislația pentru aviație în România și cum dezvoltam permanent acest sector țara noastră.

Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.

Evenimentul este un prilej bun pentru a scoate incă o dată în evidență legătura dintre aviație, economia locală, turism, industrie, servicii și participanții au oportunitatea să stabileasca noi legături de business.

La conferința PRIA Aviation veți beneficia de cele mai importante si mai noi informații despre:

 • Dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală
 • Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
 • Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
 • TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încat să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România
 • Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
 • Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
 • Beneficiile aviației de business, oportunităti pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
 • Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
 • Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
 • Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
 • Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație?

Lectorii invitați sunt: Lucian ȘOVA – Minister of Transportation Decebal FĂGĂDĂU – Mayor of Constanța Dr. Catalin NAE – Prresident, INCAS, D-lui. General de flotilă aeriană Viorel PANĂ – Șeful Statului Major al Forțelor Aeriene Române Remus VULPESCU – General Manager, Romaero SA Radu MERICA – President, Aircraft Owners and Pilots Association Romania Sorin ENCUȚESCU – Deputy Director, CAA ,Cristian ALEXE –Executiv Director, Aerian Operations, CNAB, Cristina MITCHIEVICI – Commercial Manager, Regional Air Services Fănică CÂRNU – Deputy General Director , ROMATSA Cristina MUNTEANU – Business Development Manager, E&M Corporation
Sorin CEPOI – Director, Aerodromes and Air Navigation Directorate, CAA
Moderator: Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences

PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație.  De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-mediei.

Astfel vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe www.priaevents.ro

 

Despre PRIAevents

PRIAevents – experții tăi in evenimente! Noi aducem informații de ultima oră si trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru toate sectoarele de business.

Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți lectori, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul tău.

Fie că dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents este cea mai bună alegere.

Evenimentele sunt oportunități perfecte pentru fiecare companie care dorește să iși mențină renumele sau să-l crească. Sunt, de asemenea, importante pentru creșterea vânzărilor. Prin intermediul lor pot fi lansate produse noi, se pot deschide noile birouri, pot fi prezentate rezultatele studiilor realizate de compania dumneavoastră, pot fi anunțate noi persoane din conducere sau rezultatele trimestriale si anuale.

Evenimentele de business sunt importante pentru imaginea companiei și contribuie la dezvoltarea acesteia. Știind toate acestea, PRIA Conferences devine o extensie a departamentelor dumneavoastră de marketing și comunicare, vânzări și dezvoltare.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

Lasă un răspuns