Elite Business Women initiaza dezbaterea Tradiţional şi Nou în Afaceri

Elite Business Women (https://elitewomen.org), clubul de afaceri al femeilor antreprenor din România invită oamenii de afaceri să participe la una dintre cele mai așteptate întruniri de afaceri din cadrul evenimentelor din această toamnă –Tradiţional şi Nou în Afaceri din cadrul Elite Business Club București.

Ne punem intrebarea: cum au reusit antreprenorii Felix Patrascanu, Dragos Anastasiu, Corneliu Bodea, speakeri ai evenimentelor noastre, sa creasca de la zero afaceri de zeci de milioane de euro? Erau anii ’90 diferiti? Metodele de atunci mai functioneaza? Putem, plecand cu startup acum, sa ajungem sa construim un imperiu in industria noastra? Acestea sunt intrebari ale participantilor la evenimentele noastre.

Astfel ca initiem dezbaterea Tradiţional şi Nou în Afaceri la care va invitam in data de 12 septembrie.

Nou este tot ce experimentăm pentru prima dată. Dacă este placută, repetarea acestei experienţe ţine tot de ’nou’. Dacă este neplacută, repetarea experienţei ţine de ‘obişnuinţă’ – deci, de ‘vechi’. Despre cum să folosim în marketing acest adevăr simplu şi despre cum să ştim ce este nou mâine în aşteptările celor cărora încercăm să le vindem ce produce business-ul va fi una din discuţiile evenimentului, propusă de Nina Bratfalean, care se doreşte a se pune accent pe exemple din viaţa reală de business a fiecărui antreprenor.

Delia Iliasa, Director Comercial National Medicover Romania a ales să aducă antreprenorilor din Elite Business Club bune practici in vanzări, validate la nivel de top.

„La Elite Business Club antreprenorii crează o cultură de business performanță. De la marketing, la vânzari, la etică în afaceri, la perspective legislative Europene, în 12 Septembrie vă provocăm la o întâlnire maraton de business networking și antreprenoriat. Întâlnirea marchează și noul brand EBW, evoluţia de la conceptul de comunitate la un Club de Afaceri Elitist axat pe performanţa și profitabilitate pt membrii săi”,  Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women.

“Profitabilitatea companiilor este limitată de performanţa cea mai slabă pe una din ariile de business: fie că este vorba despre vânzări, marketing, financiar, legislaţie. Primul pas este identificarea blocajelor şi apoi colaborarea cu specialişti care să ajute antreprenorii să înţeleagă decalajele de performanţă şi componenta tehnică de care au nevoie pentru a lucra la alt nivel. Speakerii aduc expertiză şi răspund provocărilor concrete ale participanţilor. Avem ca preocupare esentiala cresterea pe baze sanatoase si intelegerea mecanismelor care duc la rezultate pozitive, in mod sustenabil, in conditiile in care peste 270000 de companii au capitaluri proprii negative” , declară Ioana Arsenie, Ambasador Elite Business Women București.

 

Evenimentul va avea loc în data de 12 septembrie 2019, începând cu ora 09.30 la Commons, Piața Unirii, București. Înscrierile se realizează online: https://elitewomen.org/ebc-bucuresti/

 

 

Speakerii evenimentului:

↗️Delia Iliasa–Director Comercial Medicover, Tema: Traditional si Nou In Vanzari

↗️Nina Bratfalean – antreprenor si facilitator de leadership personal cu experienta de 20 de ani intr-o companie multinationala, Tema: Ce este Nou astazi va fi nou si maine

↗️Victor Negrescu – Prorector SNSPA, Tema: Perspective Europene si Finantare

↗️Mariana Brădescu – Antreprenor PiatraOnline, Tema: Traditional si Nou in Antreprenoriat

↗️Alina Alexe – Avocat, Tema: Etica in Afaceri

Parteneri eveniment Elite Business Club Bucureşti: Atelierele Delta, Alina Alexe Law Office, Trusted Advisor Strategy & Finance, Asociatia Impreuna pentru Educare si Informare, Bistro Dorobanţi, Tucano Coffee, PriaEvents, eClipa, CCI FRANCAISE ON ROUMAINE, Netherlands Chamber of Commerce, Piarom, A7TV.

 

Despre Elite Business Women

Elite Business Women a pornit ca un mic grup de femei care discutau în mediul online despre importanţa antreprenoriatului feminin în societatea modernă, iar în câţiva ani această idee s-a transformat în cea mai mare companie de educaţie antreprenorială feminină din România. Întreaga strategie a fost pusă la punct de Bianca Tudor, care, la 22 de ani, şi-a descoperit aptitudinile manageriale în proiecte internaţionaleşi a dorit să dea o voce puternică, încredere şi curaj, şi altor femei care au abilităţi antreprenoriale şi vor să pătrundă în lumea afacerilor.

Peste 10000 de companii formează Elite Business Women – cea mai mare companie de educaţie antreprenorială din România, peste 5000 participanţi la peste 140 de evenimente Elite Business Club din Bucuresti, Cluj, Constanta, Sibiu, Timisoara, 15 conferinţe internaţionale (Londra, Lisabona, Roma) şi multe proiecte în derulare.

 

 

 

 

Lasă un răspuns