GRAWE CARAT Asigurari  este partener in cadrul Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova în 24 septembrie 2021

PRIAevents vă invită să luați parte la unica Gala a Fermierilor din Republica Moldova in 24 septembrie 2021, un eveniment deosebit, care mai ales in acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor fermieri care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Evenimentul are loc la Radisson Blu Leogrand Chișinău de la ora 10,00 si se va transmite LIVE la 10,30 pe Facebook PRIAevents.

 

Suntem onorați că GRAWE CARAT Asigurari,  este partener in cadrul Pria Gala Fermierilor din Republica Moldova.

GRAWE Carat Asigurări este parte a unui concern financiar austriac solid cu o componenţă diversificată ( asigurări, servicii financiare și societăți imobiliare) – GRAWE Group care şi-a construit puterea financiară de-a lungul a peste 192 de ani de experienţă în peste 13 țări.

A intrat pe piața de asigurări din Republica Moldova în anul 2004 și astăzi, după 17 ani, face parte din topul celor mai importanţi asigurători din piaţă.

Prin serviciile specializate şi orientate spre client, precum şi prin produsele personalizate în funcţie de necesităţile clienţilor, GRAWE Carat Asigurări garantează calitatea la nivel internaţional susţinută prin standardele de siguranţă austrice.

În cei 17 ani de existenţă, compania a diversificat paleta de produse, adăugând asigurărilor de viaţă şi asigurările generale, portofoliul cuprinzând asigurări auto, de proprietăţi şi bunuri, de viaţă şi medicale.

În toată această perioadă, tratarea clienţilor cu profesionalism şi seriozitate a constituit un obiectiv permanent. Întreaga activitate a fost marcată de efortul de a obţine şi cultiva încrederea clienţilor şi respectul concurenţei în condiţiile climatului economic din Moldova. Evident, rezultatele financiare reflectă și poziția companiei în clasamentul Asigurătorilor, astfel GRAWE Carat timp de 3 ani se poziționează pe Primul loc în Topul Asigurătorilor din Republica Moldova.

În 2021, GRAWE Carat operează în condiții de maximă eficiență, astfel numărul de unități teritoriale prin intermediul cărora se desfășoară activitatea companiei a ajuns la 45 pe întreg teritoriul Republicii Moldova, cu peste 200 de angajați profesioniști.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din Republica Moldova din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor  care vor avea loc on-site.

Dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim și oportunitățile pe care le pot avea.

Ceremonia de Premiere va avea loc la Radisson Blu Chisinau si va fi transmisa live pe Facebook PRIAEvents, dar si pe paginile partenerilor noştri. Cca 10,000 de oameni vor urmări acest eveniment.

Așadar, vă invităm la unica Ceremonie de Premiere a Fermierilor din Republica Moldova din acest an!

 

Lectorii :

Viorel GHERCIU,  Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Republica Moldova

Oana LUNGU, Director Achiziții, Kaufland Moldova și România

Vasile Mirzenco, Director Executiv, Federația Națională a Fermierilor din Moldova

Serghei CEBAN, Șef Secție Microcreditare, Șef adjunct Direcție Retail, FinComBank

Veronica MALCOCI, Director General, GRAWE CARAT Asigurări

Reprezentant SMART CREDIT

Ionuț MORARU, Director Național de Vânzari, Mecanica Ceahlau

Andrei MOISEI, Consultant Principal, Secția Comunicare și instruire, Direcția Comunicare și Relații Internaționale, AGEPI

Reprezentant Universitatea Agrară de Stat

Moderator: Raluca Voivozeanu, CEO, Pria Conferences

 

Printre temele foarte importante pe care le vom aborda enumerăm:

-Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători?
-Care este bilanțul pentru 2020? Cum prevedem că va fi anul agricol 2021?
-Cum ne putem pregati din timp ca sa fie un 2021 cu mai multe rezultate?
-Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă
-Agricultura bio. Se poate dezvolta mai repede?
-Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada?
-Fondurile europene sau alte modalități de finațare pentru fermieri
-Ce spun consultanții si avocații? Cum pot ajuta prin expertiza lor?
-Cum sunt finanțate fermele de familie si fermele mai mari din Republica Moldova?
-Cum se face pregătirea forței de munca in acest domeniu?
-Rolul asociațiilor și clusterelor agricole
-Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce aunevoie pentru a-și crește afacerile?
-Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

Ceremonia Pria Gala Fermierilor din Moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană.

Acest eveniment face parte din seria evenimentelor de success organizate de catre PRIAevents  in Republica Moldova si Romania.

Mai multe detalii veți găsi pe www.priaevents.ro, iar pentru înregistrarea la eveniment in sala , completați, vă rugăm: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-din-republica-moldova-la-radisson-blu-leogrand/

Pentru vizionare online, completati, vă rugăm: https://priaevents.ro/inregistrare-online-gala-fermierilor-din-republica-moldova-24-septembrie-2021/.

 

Lasă un răspuns