GRUPO EXTRA, cea mai iubită trupă de bachata, concertează în premieră în România la SALSA WEEK

Festivalul SALSA WEEK ROMANIA este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate în Romania, și a devenit cel mai așteptat festival latino de la noi.

Marea surpriză a ediției de anul acesta este concertul LIVE GRUPO EXTRA, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, miercuri, 8 august 2018. Găsiți informații despre bilete aici.

Grupo Extra este exclusiv deținut și condus de Fidel Perez, promotor artistic cu o vasta experiență, care a lucrat timp de 6 ani cu cel mai mare de succes band de bachata din toate timpurile – grupul Aventura.

Fidel a îndreptat cariera grupului către stilul Bachata, deoarece a înțeles că băieții aveau talentul și abilitatea specifică acestui gen de muzică, care ajunge la sufletul oamenilor.

Grupo Extra este format din: Fidel Perez, El Nene Flow (Neftali Caba), El Turco (Yassir Neher), Tony Santana (Edward Anthony Regalado Santana), Riko si Yewdry Alvarado și concertează în premiră în România în cadrul SALSA WEEK.

Dansul a evoluat foarte mult în ultimul timp, iar acest lucru se datorează faptului că tot mai mulţi oameni au înţeles că dansul depășește cu mult nivelul unei simple pasiuni, și este foarte benefic asupra organismului uman.

Cei mai mulţi văd dansul ca pe o simplă modalitate de a-ţi petrece timpul liber. Dansul este însă mult mai mult. Specialiştii au definit dansul ca fiind una dintre cele mai uşoare şi mai distractive metode de menține corpul în mișcare și în plus, practicarea dansului e recomandată deoarece aduce cu sine o serie de alte beneficii cum ar fi reducerea stresului, protejează inima și energizează corpul și, mai ales, menține creierul în formă.

Asociația Română de Dans, alături de Wilmark Dance Academy, pun în scenă cel mai iubit spectacol latino din România, în cadrul celei de a XIV-a ediții a festivalului Romania Salsa Week 2018. Timp de șapte zile, participanții vor trăi „the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative susținute de către cei mai apreciați artiști internaționali, de către campionii României, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Devenit eveniment etalon, festivalul Romania Salsa Week este dedicat în totalitate iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țară și străinătate, supranumit și „Vacanța salsiștilor”.

Ca în fiecare an, atmosfera latino și surprizele pregătite de organizatori au bucurat  participanții, care au dansat, și concurat timp de o săptămână în competițiile de dans pregătite de Asociația Română de Dans și Wilmark Dance Academy.

Printre artiștii internaționali de anul acesta amintim pe: SOPHIE FOX (UK), DIANA MONTOYA & OTHMAN (COL), JHESUS APONTE (ITA), LEON ROSE (UK), EIDER RUA (COL) , BNF DUBAI ( UAE)  ANDREA BOSONOTTO & SILVIA ACCOSATTO (ITA), JESSICA & MANUEL (ITA), SIMONE & MARTINA (ITA), EVGENI MARKOV &NICOLE (BUL) , IBRA CHAVEZ ( FRA), PAMBOS ( BUL), UMBERTO NOCITA (ITA), MARVIN RAMOS & NAYLET (COL) , MARIA LOPES (FRA), HICHAM LOKITO (DUB), iar lista completă o veți găsi pe http://salsaweek.ro/  și aici.

Momentul mult așteptat al festivalului este concursul “Romania Latin Dance Cup”: marți, 7 august 2018 – ROMANIA LATIN DANCE CUP KIDS  și duminică, 12 august 2018 – ROMANIA LATIN DANCE CUP ADULTS  .

Câștigătorii locului 1 la cea de-a 14-a ediție a Festivalului SALSA WEEK  vor reprezenta Romania la Internațional “World Latin Dance Cup”.

Anul trecut, Romania Latin Dance Cup din cadrul Salsa Week a avut anul trecut un câștiător de locul 1 la World Latin Dance Cup la categoria juniori, și anume pe RADU MANOLE (ROU).

Dacă ar fi să îl caracterizăm pe Radu, multiplul campion național și campion mondial în câteva cuvinte, acelea ar fi: muncă, pasiune și talent.

Aceste ingrediente îl ajută pe Radu să ofere publicului imaginea unui copil special, cu o pasiune deosebită – dansul!

Radu Manole va susține, în premieră, anul acesta la SALSA WEEK, un workshop.

RADU ESTE CAMPION MONDIAL LA SALSA SOLO BOY CHILDREN 2017 , WORLD LATIN DANCE CUP care are loc în ORLANDO , FLORIDA în fiecare an.

Fondat de Albert Torres, “World Latin Dance Cup” este cel mai mare și mai prestigios, mai important concurs de dans latino cu peste 35 de țări reprezentate. Competiția se concentrează pe dansuri latino, incluzând stiluri de Salsa, Bachata, Kizomba, și Tango în peste 70 de divizii. Cu jurați incredibili, spectacole fantastice, workshop-uri și dansuri sociale, este cel mai mare eveniment internațional de acest gen al anului la nivel mondial.

Contact

Site-ul official al evenimentului este http://salsaweek.ro/

https://www.facebook.com/salsaweekromania/

Contact : romaniasalsaweek@gmail.com
+040 72000 9000

Lasă un răspuns