Iulian Trandafir, Președinte ADRFR participă la conferința online PRIA Competition in HealthCare din 14 decembrie 2020 

Concurența și achizițiile publice în sectorul pharma vor fi dezbătute la conferința online PRIA Competition in HealthCare din 14 decembrie 2020

 PRIAevents și Consiliul Concurentei România vă invită la prima dezbatere despre concurența în healthcare, și anume, videoconferința PRIA Competition & Public Procurement in HealthCare, în 11 decembrie 2020 de 2020  LIVE pe Facebook PRIAevents  si pe Microsoft Teams de la ora 10,30.

Iulian Trandafir, Președinte ADRFR  a acceptat invitația noastră de a fi lector în cadrul evenimentului.

Dl. IulianTrandafir a preluat mandatul de Președinte al A.D.R.F.R. la începutul anului 2020. Cu o experiență profesională în industria farmaceutică de peste 23 de ani, Iulian Trandafir ocupă funcția de CEO al Alliance Healthcare România din anul 2012, operând în cadrul aceleiași companii din anul 1997. Iulian a absolvit Universitatea Politehnică din București, unde a studiat Managementul Sistemelor Tehnologice și a urmat cursurile de Executive MBA ale Kennesaw State University din Atlanta, Statele Unite ale Americii.

Despre Asociația Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (A.D.R.F.R.)

Asociația Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România reunește principalii operatori de distribuție și retail farmaceutic din România. Evidențierea rolului strategic al industriei în sistemul de sănătate din România, prin asigurarea accesului pacienților la medicamente în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță și confort constituie obiectivul principal al Asociației. A.D.R.F.R. își propune să fie unul dintre principalii promotori ai dezvoltării şi inovației în sectorul farmaceutic din România. Începând cu anul 2012, A.D.R.F.R. este membru cu drepturi depline al Groupement International de la Repartition Pharmaceutique (GIRP-Asociația Europeană a Distribuitorilor Farmaceutici – www.girp.eu) și al European Federation of Pharmachy Chains (EFPC – Federația Europeană a Lanțurilor de Farmacii – www.eufpc.eu), din anul 2019.

 

Partenerii principali ai acestui eveniment sunt  Popovici Nițu Stoica și Asociații și Terapia.

În cadrul acestei ediții ne vom concentra pe:

 • Piața farma în 2020/2021
 • Dezvoltarea de medicamente sau vaccinuri specifice
 • Dezvoltarea produselor specifice – dezinfectanți și medicamente, măști și dispozitive medicale
 • Achiziții publice
 • Licitații
 • Caiete de sarcini
 • Stocare medicamente, vaccinuri și alte materiale. Parteneriat public privat?
 • Care este viziunea si rolul consultanților
 • Propunerile mediului de afaceri Exemple din alte țări membre UE?
 • Cum s-ar putea face mai eficiente procedurile de achziții, mai ales în aceste momente dificile?
 • Rolul CC, ANAP, CNAS și MS

Lectorii care au dat curs invitației noastre sunt: Bogdan Chirițoiu, Președinte, Consiliul Concurenței România, Dragos Damian, CEO Terapia, Mihaela Ion, Partener, Popovici Nițu Stoica și Asociații, Iulian Trandafir, Președinte ADRFR și Ramona Pentilescu, Managing Associate, Popovici Nițu Stoica și Asociații.

În cadrul celor 12 ediții Pria Competition organizate de PRIAevents și Consiliul Concurentei România, de-a lungul anilor, am abordat aspecte importante despre concurența în sectorul pharma.

Iată că a venit și anul 2020, cu provocările mari pe care le-a adus și am decis să aprofundăm dezbaterile despre concurență în acest sector.

 

Politicile concurențiale trebuie cunoscute și înțelese de către toți cei care sunt implicați în economie, iar de această data vom însista asupra concurenței și achizițiilor publice în healthcare.

Dacă sunteți antreprenori sau manageri ai companiilor multinaționale, dacă reprezentați asociații sau patronate, să ne urmăriți online deoarece atingem subiecte cheie pentru activitatea dumneavoastră.

 

În cadrul conferinței PRIA Competition in HealthCare 2020 veți beneficia de aflarea noutăților legislative privind concurența și achizițiile publice în acest sector, de analize la un nivel înalt și de studii de caz.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

PRIA Competition in HealthCare 2020 face parte din seria evenimentelor de succes organizate de Pria în România și Republica Moldova.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei.

Conferinţele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda PRIA Competition in HealthCare 2020 şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi pe www.priaevents.ro

 

Lasă un răspuns