Maria-Luiza ANDRONE – Brand Manager, Falcon Electronics participă la PRIA Gala Fermierilor Români la București, în 27 septembrie 2018

Conferința PRIA Agriculture – însoțită de Gala PRIA Romanian Farmers în cadrul căreia fermierii români vor fi premiați și anul acesta, la București, în 27 septembrie 2018-  este cel mai important eveniment al toamnei pentru agricultură și reprezintă o reală platformă de dezbatere între autorități, fermieri și companiile care își desfășoară activitatea în acest sector.

În cadrul acestei gale vom recunoaște eforturile și contribuția fermierilor români care au investit capital românesc, timp, muncă, cunoștințe și energie pentru agricultura noastră.

Maria-Luiza ANDRONE – Brand Manager, Falcon Electronics  a acceptat invitația noastră de a participa la PRIA Gala Fermierilor Români la București, în 27 septembrie 2018 și va dezbate alături de ceilalți lectori temele care sunt cele mai importante pentru agricultură.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Uniunea Europeană alocă un buget mare și o atenție deosebită acestui sector. De aceea, politica agricolă comună (PAC) consolidează competitivitatea și sustenabilitatea agriculturii din UE, prin acordarea de plăți directe fermierilor și prin măsuri de piață și finanțează programele de dezvoltare a zonelor rurale din Uniune. Va fi extrem de important să discutăm despre  ce ne va rezerva aceasta după 2020.

Și în țara noastră agricultura joacă un rol extrem de important, însă există încă loc de creștere, potențialul României în sectorul agricol fiind foarte mare.

România, prin oficialii săi, a sustinut la Bruxelles menținerea celor doi piloni ai Politicii Agricole Comune (PAC) și după 2020, continuarea plăților directe, precum și a procesului privind reducerea decalajelor între statele membre, iar în cadrul evenimentului vom afla de la lectori mai multe detalii despre poziția țării noastre.

Conferinţele PRIA aduc în atenție cele mai importante teme de dezbatere din fiecare domeniu și reunesc un numar mare de participanți, dar și mass – media. Cu o experienţă de peste 12 ani echipa PRIAevents este recunscută pentru organizarea evenimentelor premium pentru fiecare sector al economiei.

PRIA Agriculture reunește peste 200 participanți – fermieri, reprezentanți ai autorităților, companii care activează in agricultură și în domenii conexe.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe  https://priaevents.ro/conferinta-pria-agriculture-si-gala-pria-romanian-farmers-2018/

Mai multe detalii despre conferința PRIA Agriculture si Gala PRIA Romanian Farmers de anul trecut, precum și premiile acordate fermierilor români puteți gasi aici și aici.

Contact –  www.priaevents.ro 

Lasă un răspuns