Marius CIOBANU – Technical & Representative, Promat România, participă la Pria Fire Safety of Buildings în 14 octombrie 2021

PRIAevents vă invită la Fire Safety of Buildings – singurul eveniment care aprofundează tematica siguranței clădirilor la incendiu în Romania, în 14 octombrie 2021, online de la ora 10,30.

Suntem onorați că Dl. Marius CIOBANU – Technical & Representative, Promat România, a acceptat invitația de a lua cuvântul în cadrul Fire Safety of Buildings în 14 octombrie 2021.

Promat este expertul și referința mondială în protecția pasivă antifoc și izolații de înaltă performanță pentru sectorul construcțiilor și un mare număr de piețe industriale. Promat oferă soluții sustenabile care protejează vieți și bunuri, îmbunătățesc confortul, optimizează eficiența de proces, minimizează pierderea de spațiu și energie și contribuie la reducerea emisiilor de CO2.

Istoria mărcii Promat începe în Germania în 1958. Compania și-a extins apoi treptat piața în toată Europa. Astăzi Promat face parte din Grupul Etex și este prezentă în peste 40 de țări.

De peste 60 de ani Promat proiectează, testează și produce produse și sisteme dedicate în totalitate protecției în caz de incendiu, pentru izolații termice de temperatură înaltă și joasă și pentru rezistență la umiditate și corecție/ atenuare acustică.

Promat are acum operațiuni în Europa, America de Sud și Asia Pacific, cu 17 fabrici la nivel mondial. Principalul laborator de cercetare și dezvoltare al companiei are sediul central în Tisselt, Belgia, cu alte laboratoare dedicate în Franța, Malaezia, Austria și Marea Britanie.

 

În cadrul acestei ediții Fire Safety of Buildings cu numarul 6 a conferinței Fire Safety of Buildings dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste schimbări și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră, dar și să descoperi care sunt cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte pentru siguranța la incendiu a clădirilor!

De asemenea, abordăm și tematica eficienței energetice, de altfel foarte importanta și strâns legată de prima.

De aceea, în cadrul acestui eveniment reunim reprezentanți ai autorităților, experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții,  sisteme, companii  din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite  logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri  și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului si Senatului, arhitecți, investitori, asigurători,  bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

Pe de altă parte, eficienta energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reduce facturile la încălzire şi răcire a imobilelor, pentru confort dar mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile necesare pentru creșterea siguranței la incendiu.

Clădirile verzi și automatizarea sunt un alt subiect extrem de important pe agenda europeană.

Tematica pe care o vom aborda este următoarea:

  • Cum arată legislația actuală privind siguranța la incendiu în România?
  • Normativele de siguranță la foc P118 vor fi modificate anul acesta?
  • Cât de importantă este alegerea cablurilor? Dar a materialelor de construcții?
  • Care ar putea fi rolul asiguratorilor?
  • Materiale de construcții, sisteme, cabluri, alarme – cele mai noi tendințe
  • Eficiența energetică a clădirilor – status România 2021 și anii următori
  • Clădirile verzi – ce proiecte de acest fel avem in România și care va fi ponderea lor în următorii ani?
  • Cum vor colabora arhitecții, dezvoltatorii, constructorii, consultanții, proiectanții, asiguratorii și  furnizorii de materiale de construcții, cabluri și alte materiale în fața provocărilor privind siguranța la foc și  eficiența energetică?
  • Ce e de făcut pentru creșterea siguranței la incendiu în clădirile de birouri? Parcurile industriale? Laturile de magazine, școli, spitale, instituții publice, muzee?

Pentru mai multe detalii despre participare sau pachete partener, va rugam să consultați www.priaevents.ro.

Lasă un răspuns