Organizația Patronala a Retailerilor din România – Ro-Retail, împreună cu membrii săi, a fost alături de comunitate în perioada de criză create de Covid-19

București, inie 2020: Ultimele luni au fost dificile pentru întreaga lume, iar situația fără precedent în care ne-am regăsit ne-a învățat să ne schimbăm prioritățile și modul de viață.

Pe tot parcursul acestei perioade Organizația Patronala a Retailerilor din România – Ro-Retail, împreună cu membrii săi, a fost alături de comunitate prin diferite acte de caritate care au contribuit la ajutarea spitalelor, dar și a familiilor care au nevoie de ajutor. Cu toate ca și membrii Ro-Retail s-au aflat în dificultate financiară în aceste luni prin prisma faptului că deși nu au mai avut activitate în punctele fizice, chiriile nu au fost suspendate, au susținut și încurajat actele de donație către cei aflați în impas.

Printre membrii Ro-Retail care au donat comunității se numără Lego care a licitat „Pisica Lego” pe pagina de Facebook, Manufaktura care a donat biscuiți, Poema care a sprijinit lupta împotriva Covid-19 printr-o donație de măști. De asemenea, printre aceștia se mai regăsesc La Femme cu o donație de articole vestimentare, Cărturești care a ajutat printr-o donație de carte, Benvenutti care a donat articole de încălțăminte, măști și un laptop și NISSA cu măști atât pentru adulți, cât și pentru copii și echipamente de protectie către spitale din București, Suceava, Ploiești și Brașov.

 

Acestea sunt doar o parte dintre donațiile și actele de caritate la care membrii Ro-Retail au luat până acum parte atât în contextul pandemiei de Covid-19. Pe măsură ce restricțiile s-au relaxat iar lucrurile încep să reintre pe făgașul normal atât Ro-Retail, cât și membrii săi vor sprijini în continuare lupta împotriva pandemiei de Covid-19 și vor continua demersurile de ajutorare acolo unde este nevoie.

 

Despre RORETAIL

Organizaţia Patronală a Retailerilor din România este o asociație înființată în anul 2014.

RORETAIL grupează peste 800 de magazine din România. Acestea comercializează aproximativ 100 de branduri naționale și internaționale, având peste 10.000 de angajați.

RORETAIL își propune să contribuie la menținerea unui climat de afaceri predictibil și atractiv în România, în beneficiul final al economiei locale și al românilor. În acest sens, asociația susține realizarea unui dialog transparent și deschis cu autoritățile române, cu alte asociații profesionale și de afaceri active pe piața românească, cu specialiști economici și din mediul academic.

 

Lasă un răspuns