Roman IVANOV, Partener al biroului din Moldova al Casei de avocatura Vernon | David și Asociații participă la conferința Pria online Agricultura în Republica Moldova joi, 25 iunie, LIVE de la 11,30

PRIAevents, în parteneriat Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), vă invită la prima conferință online destinată agriculturii în Republica Moldova, LIVE în 25 iunie 2020 de la ora 11,30.

Vă rugăm, urmăriți gratuit discuțiile la acest link în ziua evenimentului: https://bit.ly/2YfFYHj

Partener Principal le evenimentului este casa de avocatură Vernon David și Asociații.

Cu o experiență de peste 19 ani pe piața românească, Vernon | David a devenit o casa de avocatură internațională de top specializată în drept comercial și societar, dreptul bancar și financiar, precum și domeniul de fuziuni și achiziții, cu sedii în București, România și Chișinău, Republica Moldova.

Activi pe piața din Republica Moldova încă din 2001, Vernon | David au devenit rapid unii dintre liderii pe piața caselor de avocatură din Chișinău. Din 2010 Vernon | David , prin activitatea avocaților săi,  a avut onoarea de a fi recunoscută de către toate ghidurile de referință internațională – Legal 500, Chambers and Partners Europe și IFLR 1000 – drept una dintre societățile importante de avocatură din Republica Moldova.

Suntem onorați că dl. Roman IVANOV, Partener al biroului din Moldova al Casei de avocatura Vernon | David și Asociații, a dat curs invitației noastre.

Dl. Av. Roman IVANOV,  care de mai mult de 8 ani acordă asistență și suport juridic băncilor și fondurilor de investiții internaționale în cadrul finanțărilor puse la dispoziție companiilor moldovenești implicate în agricultură, va aborda, în cadrul evenimentului, subiecte importante precum: modalitatea de atragere de fonduri internaționale pentru dezvoltarea agriculturii, condițiile impuse de creditorii potențiali debitorilor săi locali, dar și despre particularitățile juridice ale instrumentului de finanțare (cunoscut sub denumirea de commodity financing).

Așadar, în cadrul Pria Agriculture Republica Moldova, dezbatem alături de autorități și fermieri și găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare. Dezbatem despre toate sectoarele – culturi cereale, fructe și legume, cultura viței de vie, albine, creștere animale, procesare și nu numai.
Punem fermierii în legătura cu finanțatorii, avocații, asiguratorii și supermarketurile și găsim împreună soluțiile de colaborare cele mai bune.

Astfel, vom organiza în premieră primul eveniment online destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării fermierilor din Moldova.

Ceilalți lectori care au dat curs invitației noastre sunt:

Reprezentant Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului

Reprezentant AIPA – Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură

Vasile MIRZENCO, Director Executiv, Federația Națională a Fermierilor din Moldova

Larisa ANDRONIC, Director, Institutul de de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor

Sergiu BIVOL, Partener al biroului din Moldova al Casei de avocatura Vernon | David și Asociații
Aurelia BONDARI,
Director Executiv, Federației Agricultorilor din Moldova ”FARM”

Natalia DONȚU, Administrator, Moldova IT Park

Ana PANCRAT, Președinte, Asociația Fermierilor Producători de Lapte

În cadrul evenimentului online Pria Agricultura în Republica Moldova se vor mai aborda subiecte precum măsurile concrete pe care le ia statul  pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori și producători, despre cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment și când se vor primi toți banii, agricultura de precizie, agricultura bio.

Vom discut ți problemele specifice din momentul crizei și post criză: provocările și oportunitățile care sunt pentru agricultura în aceasta perioadă, care sunt problemele cu care se confruntă fermierii în acest context fără precedent, cum se redresează și cum se pot adapta fără sa aibă pierderi mari.

Colaborarea dintre fermierii și producătorii moldoveni și lanțurile de supermarket-uri este de asemenea una dintre teme. Vom afla cum pot sa își livreze marfa în supermarket-urile care au nevoie de aceste produse din Moldova.

Vom afla care sunt poveștile fermierilor moldoveni de succes, cum au învățat să facă business și vom beneficia de sfaturile acestora.

De asemenea, vom afla despre importanța produselor moldovenești în strategia retailerilor și ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cât mai multe produse prezente la raft, dar și cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă.

De ce să participați?

Conferința PRIA AGRICULTURA IN REPUBLICA MOLDOVA face parte din seria conferințelor organizate de PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei. Link pentru vizionare gratuita: https://bit.ly/2YfFYHj.   

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cât  mai multe despre cum putem rezolva problemele din agricultură, despre ce provocări și oportunități avem  în acest domeniu.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și  echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei.

Înscrierea gratuită se poate face la link-ul https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2020/.

Iar detalii complete veți pute găsi aici: www.priaevents.ro sau RSVP la Raluca Voivozeanu, raluca.voivozeanu@priaevents.ro.

Lasă un răspuns