Soluțiile TeraSteel vor fi prezentate în cadrul conferinței PRIA Fire Safety of Buildings la București în 28 octombrie 2019

               PRIAevents organizează conferința PRIA Fire Safety for Buildings Conference la București, ARCUB, în strada Lipscani 84-90, în 28 octombrie 2019, dezbătând temele importante cum vor fi implementate în România prevederile Directivei nr. 844/2018 privind performanța energetică a clădirilor și despre cum îmbunătățim legislația de siguranță la incendiu.

          TeraSteel este unul dintre partenerii principali ai evenimentulu

          Portofoliul de produse TeraSteel cuprinde panouri termoizolante, structuri zincate ușoare și hale la cheie. Gama de panouri termoizolante include panouri cu spumă poliuretanică, spumă poliuretanică ignifugată și vată minerală. Sistemele de profile zincate sunt de tip Z, C, U și Ʃ cu înălțimea secțiunilor de la 100 mm până la 400 mm, cu grosimi de 1-4 mm și lungimi de la 2 m la 13.5 m (sau chiar lungimi agabaritice până la 15 m).

Halele la cheie TeraSteel sunt un produs modular, durabil, ușor de asamblat și relocat, adaptabil la o gamă largă de nevoi și cerințe. Produsele companiei ajung în 25 de țări europene, iar activitatea de producție se desfășoară în trei locații – două în România, în județul Bistrița-Năsăud, și una în Leskovac, Serbia. Inovația este unul dintre elementele de bază ale strategiei de dezvoltare a companiei pe termen lung. Drept urmare, TeraSteel își dezvoltă constant produsele pentru a răspunde prompt nevoilor clienților săi, în linie cu trendurile pieței.

Conferința PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS se află anul acesta la ediția a 2-a. În cadrul primei ediții, care a avut loc in 25 octombrie 2018, a fost prezentă și Sarah Debbiche – Krichen, Reprezentantul FireSafe Europe, care a lansat către autoritățile române invitația de a pune siguranța la incendiu pe agenda Președinției române a Consiliului UE din prima jumătate a lui 2019 subiectul siguranței la incendiu în clădiri și de a deschide discuțiile despre o strategie europeană de siguranță la incendiu.

De asemenea, în cadrul conferinței PRIA Fire safety of Buildings – ediția I a fost lansată Coaliția  pentru Siguranța la Incendiu a Clădirilor, în parteneriat cu Fire Safe Europe, cea mai importantă organizație care luptă pentru siguranța la incendiu a clădirilor la nivel european. Coordordonatorul Asociației este Dorin BEU, Președintele Romanian Green Building Council.

Cei peste 120 de participanți la eveniment au discutat despre nevoia de a îmbunătăți legislația și aplicarea regulilor în România pe acest domeniu, precum și despre pașii care se pot parcurge pentru a îmbunătăți siguranța cetățenilor în caz de incendiu. Toți au identificat importanța educației populației pentru a identifica sau semnala problemele sau neregulile privind siguranța la incendiu și au discutat despre soluții concrete care pot fi aplicate.

La ediția a 2-a care va avea loc în 28 octombrie 2019, la Arcub, în strada Lipscani 84-90, lectorii invitați sunt:

 

 • Diana ȚENEA – Director General, Direcția Generală Dezvoltare Regională și Infrastructură, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice;
 • Col. Benone Gabriel DUDUC Șef Direcţie Prevenire, IGSU;
 • Col. Arthur STAN Reprezentant, Departamentul pentru Situații de Urgență;
 • Cosmin PĂTROIU CEO, TeraSteel;
 • Constantin NISTOR Chief Commercial Officer, Prysmian;
 • Irina ODOR Director Comercial, CELCO SA;
 • Cosmin CRĂCIUN–Specialist avizare autorizare ISU, Protecons Consulting;
 • George ZAPAN – Director, Siemens SRL;
 • Mihai TOADER-PASTI Co-Founder și General Manager EFdeN;
 • Mihai MEREUȚĂ – Președinte, Liga Habitat;
 • Florin ENACHE – Coordonatorul proiectului #BETTER;
 • Reprezentant companie construcții;
 • Alina VLĂDOIANU Director Legal & Public Affairs la Mega Image Romania/ Vicepreședinte, AMRCR;
 • Reprezentanți Primării.

Moderator va fi Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.

Contextul evenimentului în 2019

Siguranţa la incendiu a clădirilor devine o temă tot mai importantă la nivel european, mai ales după incendiul din Turnul Grenfell, Londra. Comisia Europeană a creat Platforma de Schimb de Informaţii pentru Foc și pentru prima dată o directivă europeană include cerinţe despre siguranța la incendiu a clădirilor.

Directiva promovează eficiența energetică a clădirilor și va încuraja renovarea acestora. Creşte eficienţa energetică dar poate creşte şi riscul de incendii. Suntem pregătiţi să facem faţă?

          Conferința PRIA Fire Safety for Buildings 2019 face parte din seria de conferințe PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și  echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbari legislative, politici in toate sectoarele economiei.

La acest eveniment vor participa: reprezentanți ai MDRAP, MAI, ISU, experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații europene dar şi din Romania, companii internaționale din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii  de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietar, reprezentanți  ai     Parlamentului si Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

         Participă la ediția a 2-a a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings să dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste shimbări și despre cum este mai bine să le implementăm  în legislația noastră!

Pentru detalii complete și înscriere accesați: https://priaevents.ro/pria-fire-safety-of-buildings-2019/

 

Lasă un răspuns