Sorin COCIS – Expert Regional EUNAT, BRD  participă la Gala Fermierilor din Moldova care va avea loc în 12 mai 2021, la Iași

PRIAevents, având BRD ca si partener principal, vă invită să luați parte la Gala Fermierilor Români din Moldova, eveniment ce va avea loc online și on-site la Iași in 12 mai 2021, de la 10,30. Vom aborda subiectele cele mai interesante pentru comunitatea acestora si vom reuni fermierii din întreaga parte a Moldovei, Romania.

Astfel, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor moldoveni.

 

 

Suntem onorați că Dl. Sorin COCIS – Expert Regional EUNAT, BRD   a acceptat invitația noastră de a fi lector în cadrul acestui eveniment important pentru fermieri.

 

Astfel, prin intermediul acestui eveniment vom afla că fermierii din România pot să-și finanțeze activitatea sau investițiile prin fonduri nerambursabile sau diferite forme de creditare cu garanții de stat sau Europene prin:

 

 

 

 

BRD este un susținător tradițional al afacerilor din agricultură, prin finanțări personalizate și parteneriate de lungă durată.
BRD Groupe Societe Generale                                   susține afacerile agricole

 

AGRO IMM INVEST: Finanțare nouă în 2021!

 Cum ajută AGRO IMM INVEST afacerea ta?

 • Acces facil la creditare prin garanții de stat (până la 90% din valoarea creditului);
 • Subvenționarea integrală a dobânzilor de către statul român, pentru o perioadă de 8 luni de la dată primei utilizări din credit, pentru creditele acordate până la data de 30 iunie 2021;
 • Acoperirea integrală a comisioanele de garantare de către statul român, pentru creditele acordate până la data de 30 iunie 2021;
 • Credite de investiții pe o perioada de până la 72 de luni, cu o perioadă de grație de până la 24 luni, iar rambursarea creditelor se efectuează în cel puțin două rate pe an;
 • Beneficiezi de o componentă nerambursabilă în valoare de maximum 10% aplicată la valoarea finanțării garantate.

CREDITE APIA

 • Până la 90% din valoarea subvenției APIA, care te ajută să-ţi faci treaba până la încasarea subvenţiei APIA;
 • Rambursezi creditul și plătești dobânda în momentul încasării subvenţiei de la APIA în cont;
 • Documentație simplificată;
 • Rapiditate și costuri avantajoase.

FONDURI EUROPENE

Găsești la BRD toate instrumentele necesare în vederea implementării proiectului pe care intenționezi să îl dezvolți:

 • Credit Suport: finanțare de maximum 100% din valoarea ajutorului financiar nerambursabil pentru acoperirea cheltuielilor până la momentul încasării sumelor de la Autoritatea de Management;
 • Credit de investiții: finanţare de maximum 100% din valoarea co-finanţării private pentru acoperirea contribuției tale la proiectul finanțat din fonduri europene;
 • Credit Suplimentar: finanţare de maximum 75% din valoarea cheltuielilor neeligibile pentru susținerea activității curente a firmei în urma implementării investiției;
 • Scrisoarea de Garanţie Bancară maximum 100% din valoarea avansului/prefinanţării.

Oferta completă BRD o găsiți aici: www.brd.ro/companii.

 

În cadrul evenimentului dezbatem alături de fermieri, autorități si companii conexe si găsim cele mai bune soluții pentru aceste momente de încercare, dar descoperim si oportunitățile pe care le pot avea ți punem fermierii in legătura cu finanțatorii si supermarketurile si găsim soluțiile de colaborare.

Așadar, vom organiza cel mai important eveniment destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar si dezvoltării fermierilor din România din acest an și puteți urmări LIVE transmisiunea galei de premiere si a discursurilor care vor avea loc on-site.

 

Premiile fermierilor din Moldova, Romania reunesc comunitatea agricolă românească într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Iași.

 

Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea, calitatea, seriozitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerii fermieri, femeile din agricultură.

 

Pentru câștigători, primirea unui astfel de premiu , mai ales în aceasta perioadă, când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special.

 

Pria Gala Fermierilor din Moldova, Romania  este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura românească.

 

În cadrul evenimentului vom afla răspunsul la întrebări precum:

Ce masuri concrete ia statul pentru companiile din agricultură – ferme, procesatori si producători?

Cum arata stadiul plății subvențiilor în acest moment? Green deal și agricultura

Agricultura de precizie – folosirea tehnologiei pentru a eficientiza costurile în procesul de producție agricolă

Agricultura bio. Se poate dezvolta și mai mult?

Ce provocări si ce oportunități sunt pentru agricultura in aceasta perioada?

Importanța produselor românești în strategia retailerilor. Ce trebuie să știe partenerii locali ai rețelelor comerciale pentru a avea cat mai multe produse prezente la raft? Cum pot avea o colaborare de lungă durată și fructuoasă?

Cercetarea și importanța acesteia pentru dezvoltarea agriculturii în Romania

Cu ce provocări se confruntă fermierii români în agricultură? De ce au nevoie pentru a-și crește afacerile?

Care sunt poveștile lor de succes? Cum au învățat să facă business și cum ne pot împărtăși din experiența lor? Ce sfaturi au pentru cei care se vor să înceapă un business în sectorul agricol?

 

PRIA Agriculture & Gala Fermierior din Moldova fac parte din seria conferințelor PRIAevents  care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium de buisness, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei în România și Republica Moldova.

La ediția din acest an vom reuni mii de participanți online și zeci de participanți on-site, iar mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture & Gala Fermierilor din Moldova și modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe:  https://priaevents.ro/pria-agriculture-gala-fermierilor-romani-din-moldova/.

Pentru vizionare online gratuită vă rugăm să copmpletați: https://priaevents.ro/inregistrare-conferinta-online-2021/

și

Pentru participarea gratuită la UAIASI vă rugăm să copmpletați: https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-fermierilor-romani-din-moldova-uaiasi-12-mai-2021, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns