TOMRA este partener la Pria Environment Conference, online în 16 februarie 2021 participă Pria Environment Conference, online în 16 februarie 2021

PRIAevents organizează conferința PRIA Environment Sistemul Depozit – Garanție din 16 februarie 2021 una dintre cele mai importante platforme de dezbateri despre cele mai importante teme de mediu. 

TOMRA este partener la Pria Environment Conference.

Din partea TOMRA, Doinița MIHAI – Vice President Governmental Affairs Eastern Europe South, TOMRA a dat curs invitației noastre de a fi lector în cadrul acestui eveniment important.

 

În cadrul acestei ediții a conferinței Pria Environment aducem împreună producătorii, companiile din domeniul mediului, retailerii și autoritățile și dezbatem unul dinte cele mai importante subiecte legate de mediu din acest an: Sistemul depozit garanție: bune practici și opțiuni pentru dezvoltarea unui sistem de succes perfect adaptat pieței locale.

În cadrul acestei ediții a conferinței Pria Environment aducem împreună producătorii, companiile din domeniul mediului, retailerii și autoritățile și dezbatem unul dinte cele mai importante subiecte legate de mediu din acest an: Sistemul depozit garanție: bune practici și opțiuni pentru dezvoltarea unui sistem de succes perfect adaptat pieței locale.

Totodată, vom aduce în dezbatere șansa pe care o are România ca, inspirându-se din experiența altor țări, să scrie la rândul său istorie, dezvoltând printre primii un sistem depozit- garanție de anvergură in Europa de Est.

Participanții vor avea ocazia să îi întâlnească pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participe la un eveniment interactiv, astfel încât la finalul acestuia să avem propuneri concrete și idei trasate, soluții.

Partener al evenimentului este compania TOMRA.

Astfel, PRIAevents trend setter in organizarea conferintelor online și hibrid în România și Republica Moldova, oferă, pentru al 2-lea an consecutive, mediului de business din România ocazia de a continua dezbaterile pe teme importante pentru business-ul fiecăruia, iar temele acestei ediții vor fi:

  • Bune practici și cele mai bune opțiuni pentru dezvoltarea unui sistem de succes perfect adaptat pieței locale
  • Cand va fi posibilă implementarea sistemului depozit-garanție în România?
  • Ce responsabilități revin tuturor celor implicati: autoritati, producători, retaileri, consumatori, reciclatori?
  • Ce impact va avea asupra mediului implementarea unui astfel de program?

Lectorii sunt:

Barna TÁNCZOS – Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor  

Julia LEFERMAN – Reprezentant al alianței producătorilor de băuturi din Romania – Director General, Berarii Romaniei

Alice NICHITA – Reprezentant al alianței producătorilor de băuturi din Romania-Președinte, Asociația Națională pentru Băuturi Răcoritoare

Doinița MIHAI – Vice President Governmental Affairs Eastern Europe South, TOMRA

Constantin DAMOV – Președinte Coaliția pentru Economia Circulară și Președinte Green Group

Ionut GEORGESCU – Director General, FEPRA

George BĂDESCU – Director Executiv, Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR)

Tudor FURIR – Președinte, Asociația Producătorilor și Importatorilor de Băuturi Spirtoase din România

Moderator al evenimentului va fi Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.

În cadrul conferinței online PRIA Environment Sistemul Depozit – Garanție din 16 februarie 2021 veți beneficia de aflarea noutăților implementarea sistemului dezpozit-garanție în România.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România și Republica Moldova.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Environment Sistemul Depozit – Garanție din 16 februarie 2021 şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro

 

 

Lasă un răspuns