Wirtek deschide cel de-al 3-lea birou în România

Wirtek este o companie – listată la bursa NASDAQ Copenhaga și desprinsă din Nokia în 2001, care, cu ocazia împliniri a 11 ani de la deschiderea primului sau birou în Romania, la Cluj Napoca, anunță deschiderea celui de-al 3-lea birou în Romania, în Bucuresti, continuând astfel expansiunea și parteneriatele de succes stabilite în acești ani.

Wirtek, companie desprinsă din Nokia în 2001 și listată pe bursa NASDAQ din Copenhaga, a împlinit în 2017, 11 ani de la deschiderea primului său birou în Romania, la Cluj Napoca. Continuând planurile de expansiune și adăugând parteneriate noi de succes în portofoliul său, Wirtek iși deschide un nou birou la București .

București, 19 octombrie 2017 – Compania Wirtek anunță extinderea în România prin deschiderea celui de-al 3-lea birou al său, la București. Celelalte birouri de dezvoltare de software se află în Cluj-Napoca, iar acestea se focusează pe dezvoltarea produselor folosind tehnologii Microsoft și mobile. Biroul din București aduce în plus crearea unui centru de excelență în OpenEdge Progress.

Pozițiile vacante la Wirtek, atât in București cât și în Cluj-Napoca, sunt disponibile accesând linkul următor: vikings.wirtek.ro/#joburi

„Wirtek este o companie unde accentul se pune pe oameni și pe lucrul în echipă; suntem bucuroși să anunțăm că suntem în continuă creștere și dezvoltare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără Vikingii noștri curajoși și dornici de a învăța ceva nou în fiecare zi”, declara Emmett King, General Manager la Wirtek.

„Wirtek iși extinde în continuu spectrul larg al competențelor de bază, asigurându-se că toți cei ce formează echipa Wirtek sunt pricepuți și îsi dezvolta abilitățile în cele mai importante tehnologii. Astfel au reușit să construiască o bază solidă de competențe, permițându-le să dezvolte soluții de software și să testeze hardware care necesită un nivel ridicat de expertiză tehnică. Suntem o echipă tânără și energică. Am depășit un milestone important și suntem pregătiți să îmbrățișăm viitorul cu încredere. ” adaugă Emmett King.

 “Am sărbătorit acest eveniment important la un cocktail, la noul birou din București, alături de partenerii noștri și echipele Wirtek din Cluj-Napoca și București. Totodată am anunțat încheierea unui parteneriat strategic cu Mark Information, cele două companii având ca și scop comun dezvoltarea la București a unui nou centru de dezvoltare și testare software. “

În București, Wirtek iși propune să mărească numărul angajaților cu 300% în următorul an și jumătate.

Wirtek plănuiește creșteri organice ale numărului de angajați pentru următorii ani, fiind în continuă căutare de oameni pricepuți, cu idei inovatoare, spirit de echipă și dornici să crească personal și profesional alături de Wirtek.

 

Despre Wirtek

Suntem o companie daneză orientată către piaţă care oferă soluții complete în domeniul dezvoltării de produse informatice. Dezvoltăm aplicaţii și testăm echipamente pentru clienții din Europa de Nord și SUA.

Wirtek este listată pe bursa NASDAQ din Copenhaga, vedeți detalii aici: www.wirtek.com/category/fn

Wirtek Romania a luat ființă în 2006 prin decizia consiliului de administrație al Wirtek A/S Danemarca. Datorită experienței noastre acumulate in decursul celor 15 ani de activitate, produsele și soluțiile dezvoltate pentru partenerii noștri sunt extrem de utile în dezvoltarea business-ului, întărindu-și astfel poziția pe piață.

Soluțiile noastre software sunt utilizate în multe țări de pe întregul glob, în domenii diverse precum: Human Resources Management, Document Management, Healthcare, Business Process Improvement, Telecommunication, Animal Husbandry, Automotive, Workplace Safety.

Pentru mai multe informatii, vă rugăm vizitați: http://vikings.wirtek.ro and www.wirtek.com

Lasă un răspuns