CALENDARUL EVENIMENTELOR LAPAR ÎN PERIOADA 23-28 OCTOMBRIE

25-29 octombrie târgul INDAGRA de la Romexpo Cel mai mare și important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, se va desfășura în perioada 25 – 29 octombrie 2017, atât în interior cât și pe platformele exterioare

Chiar dacă prima zi de târg este anunțată a fi data de 25 octombrie, deschiderea oficială a târgului INDAGRA va avea loc în data de 26 octombrie, începând cu ora 10:00.
Pentru a fi performantă, agricultura românească, alături de sectoarele conexe, are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de tehnici și tehnologii moderne, de semințe și material săditor de calitate. Toate acestea și multe altele sunt aduse în atenția pieței în cadrul celei de-a XXII-a ediție INDAGRA, locul unde se reunesc cele mai reprezentative firme din țară și din străinătate.

26 octombrie – CONSILIUL DIRECTOR LAPAR
Consiliul Director LAPAR va avea loc joi, 26 octombrie. Ordinea de zi cuprinde prezentarea ultimelor acțiuni LAPAR privind:
 modificarea Codului de Bune Practici;
 modificarea Legii 17/2014;
 propunerile făcute în cadrul ultimului CM PNDR;
 modificarea Legii 266/2002 , privind producerea si comercializarea semințelor;
 stadiu privind Reautorizarea Glifosatului;
 demersurile făcute în cadrul Grupului de lucru de la Ministerul de Finanțe;
 alte propuneri de teme făcute de către membrii Consiliului Director LAPAR.

Lasă un răspuns