Conferinta PRIA Aviation va avea loc la Aeroportul Tuzla 13 iulie 2018

De aceea, PRIAevents organizează acest eveniment premium PRIA Aviation 13 iulie  2018, cu sloganul Fly. Experience. Meet. Display. Demo. Fly. Este singurul de agest gen organizat în România  – un weekend luxury ce reunește CEO, președinți, antreprenori, top manageri din toate domeniile de business, din aviație și din aeroporturi, dar și alte tipuri de business conexe aviației – o reuniune importantă a comunității aviatice și a pasionaților de aviație, a mediului academic și de business din România.

PRIA Aviation va avea loc în 13 iulie 2018, la ora 14.00 la Hangar 67 Cafe, Aeroportul Tuzla. Parteneri de tradiție ai conferințelor PRIA Aviation sunt Gulfstream, Regional Air Services, Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania, Cirrus Romania, E&M și MICRI Gold.

Prin aviație puteți economisi timp, bani și o mulțime de eforturi pentru afacerea dumneavoastră. Aveți posibilitatea să utilizați aviația generală pentru afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.

Conferința PRIA Aviation vă oferă studii de caz, cele mai bune practici și modalități de pentru a depăși cele mai presante provocări de afaceri. Agenda conferinței include sesiuni axate pe provocări și probleme cruciale care afectează afacerile.

Vei putea afla de la cei care participă despre cât te costă să întreții un avion, să faci cursuri de pilotaj, cum poți să îți iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom, dar și cum a influențat aviația viața lor de business și cea personală.

Participând la conferința PRIA Aviation veți beneficia de cele mai importante si mai noi informații despre:

 • Dezvoltarea aeroporturilor din România; construcția de hangare pentru aviația generală
 • Modificarea codului aerian și adaptarea acestuia la necesitățile actuale
 • Simplificarea normelor de securitate pentru aviația generală
 • TVA de 5% pentru combustibilul pentru aviația generală si pentru biletele de avion pe rute interne, astfel încat să se încurajeze aviația și să se dechidă cât mai multe rute aeriene în România
 • Distribuirea banilor din aviație și către aeroclubrile și școlile de aviație private
 • Infrastructura aeroportuară. Se pot da garanții de stat pentru credite pe 20 de ani pentru piste betonate? Poate aloca statul bani și pentru aeroporturi?
 • Beneficiile aviației de business, oportunităti pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri
 • Digitalizarea aeroporturilor și a îndustriei aviației in general
 • Oportunități de finanțare pentru aviație – pentru aeronave, aeronave de mici dimensiuni și business jet-uri;
 • Cele mai bune opțiuni care deschid rute aeriene pentru toate tipurile de afaceri;
 • Cum poți deveni pilot și care este rolul asociațiilor și al școlilor de aviație.PRIA Aviation reunește cei mai importanți leaderi ai industriei, oficialități guvernamentale, reprezentanți ai consiliilor județene, producători şi operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri și elicoptere, companii care au produse luxury, şcoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente şi articole de aviaţie. Nu vor lipsi piloții de aviație de business și de aviație generală, dar și cei care sunt pasionați de aviație.  De asemenea, vor fi prezente la conferință şi industriile conexe prin reprezentanți ai hotelurilor, ai companiilor de închirieri automobile, investitori, companii de asigurări, bancheri, avocați, consultanți, dar și reprezentanți ai mass-mediei.

  Astfel vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, deosebit, astfel încât la finalul evenimentului să avem trasate idei, soluții și propuneri. Nu în ultimul rând, profită de această ocazie pentru a face networking și a întâlni viitori parteneri sau pentru a menține legătura cu partenerii actuali!

  Despre PRIAevents

  PRIAevents – experții tăi in evenimente! Noi aducem informații de ultima oră si trend-uri în business prin intermediul conferințelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experiență de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium pentru toate sectoarele de business.

  Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți lectori, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul tău.

  Fie că dorești ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents este cea mai bună alegere.

  Evenimentele sunt oportunități perfecte pentru fiecare companie care dorește să iși mențină renumele sau să-l crească. Sunt, de asemenea, importante pentru creșterea vânzărilor. Prin intermediul lor pot fi lansate produse noi, se pot deschide noile birouri, pot fi prezentate rezultatele studiilor realizate de compania dumneavoastră, pot fi anunțate noi persoane din conducere sau rezultatele trimestriale si anuale.

  Evenimentele de business sunt importante pentru imaginea companiei și contribuie la dezvoltarea acesteia. Știind toate acestea, PRIA Conferences devine o extensie a departamentelor dumneavoastră de marketing și comunicare, vânzări și dezvoltare.

   

  Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

Lasă un răspuns