Lucian LUMEZEANU, Manager Public Affairs & Public Relations la ROCKWOOL Romania participa LIVE la Pria Fire Safety of Buildings Conference in 28 mai de la ora 11,30

Priaevents organizează editia a 3-a a conferinței PRIA Fire Safety în Buildings, de aceasta data ONLINE, in 28 mai 2020, începând cu ora 11,30. 

Pentru vizionare gratuita accesați link-ul https://bit.ly/3bSPbZz.

Ne bucuram ca  dl. Lucian LUMEZEANU, Manager Public Affairs & Public Relations la ROCKWOOL Romania a acceptat invitația noastră de a participa LIVE la Pria Fire Safety of Buildings Conference.

Printre temele principale vor fi:

  • Cum îmbunătățim legislația de siguranța la incendiu?
  • Ce s-a schimbat de la dezbaterea din cadrul PRIA Fire Safety of Buildings de anul trecut?
  • Care e stadiul modificării normativului pentru siguranța la incendiu P118, Partea 1, care e vechi de 20 de ani?

De ce este nevoie astăzi sa abordam siguranța împotriva incendiilor clădirilor?
Pentru ca modul nostru de viata s-a schimbat. Societatea se schimba, tehnologia se schimba, nevoile noastre se schimba.
Aceasta înseamna ca și casele noastre și clădirile de birouri, școlile, sălile de concerte, pub-urile etc, se schimba:

  • Trăim și muncim în clădiri din ce în ce mai înalte
  • Folosim noi produse și metode de construcție atât pentru casa cât și pentru birouri, școli, grădinițe, săli de sport, stadioane, săli de concerte.

In consecința, comportamentul focului se schimba. In 1950, o camera era cuprinsa de flăcări in 25 de minute. Acum e nevoie doar de 3 minute.
In Romania mor aproximativ 200 de persoane din cauza focului si alte 600 sunt spitalizate in fiecare an. Știm ca natura clădirilor se schimba: industria construcțiilor dezvolta noi soluții inovatoare pe care regulamentul si regimurile de testare existente nu le-au depășit.

Cum facem clădirile din Romania mai sigure la incendiu?

Modificam drastic modul in care construim si totuși regulamentele nu sunt actualizate periodic pentru a reflecta aceste schimbări.

La acest eveniment vor participa: reprezentanti ai MDRAP, MAI, ISU, experti in domeniul incendiilor, pompieri, asociatii europene dar si din Romania, companii internationale din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producatorii de materiale, camere de comert si ambasade, ONG-uri si asociatii de proprietar, reprezentanti ai Parlamentului si Senatului, arhitecti, investitori, asiguratori, banci, avocati si reprezentanti ai mass-mediei.

Pe de alta parte, eficienta energetica a cladirilor devine o necesitate in Europa, pentru a reduce facturile la incalzire si racire a imobilelor, pentru confort dar mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc incalzirea globala. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeana au nevoie de eficientizare energetica si trebuie luate masurile necesare pentru cresterea sigurantei la incendiu. Cladirile verzi si automatizarea sunt un alt subiect extrem de important pe agenda europeana. Ministerul Mediului da startul programului Casei Eficiente Energetic si nu numai.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei și mai ales în healthcare.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Fire Safety of Buildings Conference şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro.

Pentru vizionare gratuita accesati link-ul https://bit.ly/3bSPbZz.

Lasă un răspuns