Noul HOLLAND AGRICULTURE T6 DYNAMIC COMMAND™ O NOUA TRANSMISIE A PUTERII

Noul Holland Agriculture a imbogatit oferta seriei T6 cu noul T6 Dynamic Command ™, un tractor multifuncțional cu tracțiune integrală. Aceste noi modele T6.145, T6.155, T6.165 și T6.175 sunt singurele modele, de pe piață, din acest segment care prezintă o nouă transmisie cu  schimbatoare de viteza in 8 trepte. Sunt tractoare extrem de versatile, care vor constitui un avantaj pentru flotele fermierilor arabi, pentru animale, pentru fermierii de lapte, contractori și operațiunile de fân și furaje.

Cu noile modele, New Holland oferă o gamă largă de posibilități: clienții care doresc să obțină o tehnologie de intrare pe un tractor utilizat în principal pentru aplicații în curte și în câmpuri de lumină apropiate de fermă, pot opta pentru T6 16×16 Electro Command ™ cu semi-powershift în 4 trepte; cele care necesită un tractor multifuncțional pentru cultivări și transport pot alege noul T6 24×24 Dynamic Command ™; iar clienții care doresc performanțe la toate nivelurile în care vitezele exacte sunt critice pot găsi soluția perfectă în T6 Auto Command ™ premiat cu transmisie variabilă continuu.

Sean Lennon, șeful Liniei de produse pentru tractoare, explică: „New Holland se bucura de o impresionanta moștenire istorică  în a furniza clienților din acest segment, în primul rând cu libertatea de alegere a produselor și întotdeauna cu respectarea valorii acestora. Din modelele FiatAgri, TS și TS- până la tractoarele actuale T6. Dynamic Command ™ introduce un nivel suplimentar de tehnologie pentru acest sector, cu siguranță există un T6 acum pentru fiecare client și fiecare afacere agricolă „.

Caracteristici:

-Comandă dinamică

-Transmisie in 8 trepte

-Managementul vitezei la sol adaptat pentru controlul vitezei

-Vamal pentru o întoarcere mai rapidă

-oprire dinamică

-Pentru activitati de oprire mai usoare

-Schimbarea  usoara a vitezei

-Creșterea productivității

-Managementul puterii de transport

-Lovitură automată pentru o accelerare mai rapidă

-Pompa laterală ergonomică

-Cotiera

-Cel mai eficient combustibil

-Tractor cu 4 cilindri în segmentul său

Lasă un răspuns