Îți definitivezi bugetul pentru 2018? Nu uita să soliciți calendarul PRIA Conferences!

Evenimentele PRIA reprezintă cea mai eficientă modalitate de promovare pentru companiile care au clienti din zona de business.

Evenimentele sunt oportunități perfecte pentru fiecare companie care dorește să iși mențină renumele sau să-l crească. Sunt, de asemenea, importante pentru creșterea vânzărilor. Prin intermediul lor pot fi lansate produse noi, se pot deschide noile birouri, pot fi prezentate rezultatele studiilor realizate de compania dumneavoastră, pot fi anunțate noi persoane din conducere sau rezultatele trimestriale si anuale.

Evenimentele de business sunt importante pentru imaginea companiei și contribuie la dezvoltarea acesteia. Știind toate acestea, PRIA Conferences devine o extensie a departamentelor dumneavoastră de marketing și comunicare, vânzări și dezvoltare. De asemenea, fiecare aniversare trebuie sa nu rămână nemarcată si de aceea  vă invităm să lăsați aniversarea de 5, 10, 15, 20, 25 …. sau 200 ani în grija echipei noastre.

Dacă doriți ca evenimentele dvs. să fie de succes și să ramână în atenția participanților, lăsați-le în grija experților noștri care vor avea grijă de organizarea ireproșabilă a conferințelor, aniversărilor, lansărilor și a altor evenimente. Pentru profesioniștii ocupați din zilele noastre, care nu își permit să piardă timp foarte important pentru activitatea lor și pentru planificarea și organizarea evenimentelor, aceasta este cea mai bună opțiune, astfel economisind timp, bani și energie, dar și folosind mai puțin din resursele companiei, pastrându-și în acelați timp standarde înalte.

Conferințele PRIA aduc mereu în dezbatere teme relevante, beneficiază de prezența speakerilor reprezentativi și reunesc sute de participanți care au aceleasi preocupări de business și care corespund cu target-ul dvs.

Suntem în continuare trend setteri în evenimentele de business, aducem informaţiile de ultimă oră şi urmărim tot ce este nou și important în business astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes.

Fie că doriţi ca evenimentul să aibă loc în Bucureşti sau în alte oraşe din ţară, PRIAevents vă poate recomanda şi propune cel mai inovativ şi cel mai potrivit eveniment pentru tipul dvs. de business.

Fiecare eveniment are parteneriate strategice, parteneriate media şi are un project manager special destinat care cunoaşte foarte bine industria şi are grijă de fiecare detaliu. Experienţa, abilităţile, viziunea creativă şi orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

  • PRIAevents este o echipă puternică orientată către zona de business, cu acuratețe și pasiune de peste 12 ani în organizarea de evenimente.
  • Membrii echipei noastre au creat – de la idee la implementare – peste 300 de evenimente cu mai mult de 1.500 de vorbitori și peste 30.000 de participanți.
  • PRIAevents are experiență în conceptualizarea și organizarea de evenimente în toate segmentele de afaceri – macroeconomie,  agricultură, finanțe – bănci,  IT & C, sănătate și farma, concurență, pensii private și asigurări, fonduri Europene și IMM-uri, legal, investiții, achiziții publice, construcții și imobiliare etc.
  • PRIAevents are parteneri media importanți, atent selectați pentru fiecare eveniment.

Mai jos găsiți link-uri către:

-Site-ul PRIAevents

-Pagina de Facebook PRIAevents

-Canalul de Youtube PRIAevents

-Portalul nostru de business și comunicate de presa PRIAinfo

Dacă doriți să primiți Calendarul conferintelor PRIA 2018, vă rugăm să trimiteți un mail la adresa: raluca.voivozeanu@priaevents.ro

 

Primeste prin email Calendarul 2018 al evenimentelor PRIA


Lasă un răspuns