Raport de sustenabilitate Kaufland Moldova 2021

Kaufland Moldova anunță publicarea primului Raport de Sustenabilitate, care oferă o analiză completă și transparentă privind realizările companiei și impactul activității sale în anul financiar 2021 (martie 2021 – februarie 2022). Raportul corespunde tuturor standardelor internaționale de raportare Global Reporting Initiative (GRI) Opțiunea de bază (Core) și include măsuri și acțiuni concrete de sustenabilitate realizate de către companie, cu evoluții ce includ rezultate măsurabile și impactul real în societate, economie sau mediu. În plus, raportul a fost auditat de către o companie specializată, în conformitate cu Standardul ISAE 3000.

Pentru indicatorii specifici Kaufland, datele  au fost colectate în baza metodologiei de responsabilitate socială corporativă a Kaufland Moldova, aprobată de către Managementul companiei. Detalii despre metodologie sunt precizate pentru fiecare indicator specific în secțiunile relevante ale raportului.

Depre raport

Acesta este primul Raport de Sustenabilitate al Kaufland Moldova, după Broșura de
Sustenabilitate publicată în 2021, pentru anul 2020. Raportul a fost elaborat în conformitate cu standardele GRI (2016): Opțiunea de bază (Core).
Pentru indicatorii specifici Kaufland, datele au fost colectate în baza metodologiei de
responsabilitate socială corporativă a Kaufland Moldova, aprobată de către Managementul companiei. Detalii despre metodologie sunt precizate pentru fiecare indicator specific în secțiunile relevante ale raportului. Raportul acoperă exercițiul financiar 2021 (01.03.2021 – 28.02.2022) și descrie în cele patru capitole ale sale impactul economic, social și de mediu al activităților noastre în perioada de raportare.
Implicarea face diferența: Promisiunea noastră pentru un mâine mai bun descrie activitatea noastră în 2021, din perspectiva sustenabilității, oferind informații detaliate despre rezultatele noastre în domeniile care sunt importante pentru noi. Structura și conținutul raportului au la bază procesul de materialitate ce a avut loc în anul 2021.

În scopuri de Comunicare, în paginile următoare, termenii „Kaufland Moldova” sau „compania” au fost utilizați în locul denumirii oficiale a companiei, Kaufland S.R.L.
Raportul a fost dezvoltat de echipa internă a Kaufland Moldova, coordonată de:
Cristina Arama

PR Manager, Departament Comunicare
cristina.arama@kaufland.md

Consultanță
Raportul de Sustenabilitate 2021 al Kaufland Moldova a fost pregătit cu sprijinul și îndrumarea
tehnică a The CSR Agency, o companie de consultanță cu sediul în România.

Contact
Pentru mai multe informații despre acest raport,
comentarii, sugestii sau întrebări referitoare
la abordarea noastră în ce privește principiile
sustenabilității, ne puteți contacta la:
www.kaufland.md
presa@kaufland.md
Str. Sfatul Țării 29, MD-2012, Chișinău
Telefon: +373 22 85 93 00

PENTRU A VIZUALIZA RAPORTUL, ACCESAYI-https://despre.kaufland.md/ro/responsabilitate/sustenabilitate.html?fbclid=IwAR3t9mcUwbo4-QrQo17Hi1zdw2Es-bJ7n2eOwW8f9A_p2STamDy-O1ZFubM.

.

Lasă un răspuns