Soluțiile SSMPSI Expert vor fi prezente în cadrul conferinței PRIA Fire Safety of Buildings la București în 28 octombrie 2019

PRIAevents organizează conferința PRIA Fire Safety for Buildings la București, ARCUB, în strada Lipscani 84-90, în 28 octombrie 2019, dezbătând temele importante cum vor fi implementate în România prevederile Directivei nr. 844/2018 privind performanța energetică a clădirilor și despre cum îmbunătățim legislația de siguranță la incendiu.

SSMPSI Expert este unul dintre partenerii principali ai evenimentului.

SSMPSI Expert vine in sprijinul companiilor cu solutii complete pentru companii pe linie de SSM – SU PSI, Coordonare SSM de Șantier.

Documentația Tehnică de Specialitate de SSM și SU pe care o facem pe bază de proceduri, oferă protecție completă partenerilor din portofoliu.

Ofera instruirea (multimedia) a angajaților pe diverse domenii de activitate, consultanță pe întreaga durată a contractului și reprezentare în cazul controalelor organizate de către organele de control, sau în caz de accidente de muncă. Sunt abilitați de către ITM.

Ofera servicii profesionale prin intermediul unei Echipe de Experți și Inspectori de specialitate cu o vastă experiență în domeniu, peste 10 – 15 ani.

In cadrul abonamentului lunar SSM PSI include :

 • Instruirea SSM prin Platforma de E-Learning Introductiv Generală și Periodică, Completarea / Verificarea Fișelor de Instruire – Trimestrial.
 • CRM cu situatia Instruirilor SSM si SU pentru fiecare lucrator / Locatii, evidenta urmatoarelor instruiri.
 • Vizualizarea si notificarea expirari controlului de Medicina Muncii, Curs Prim Ajutor, comp. Trusa Pr.Ajutor
 • Situatia cu data expirari valabilitati stingatoarelor, Masuratorilor PRAM, RSVTI / ISCIR, Mediu
 • AUDIT SSM și SU inițial și după, la fiecare 12 luni sau în funcție de nevoia clientului.
 • Realizare Semnalizare SSM și Planuri de Evacuare pe fiecare nivel al clădirilor.
 • Include Instruirea SU Introductiv Generală și Periodică, Verificarea Fișelor de Instruire – Trimestrial.
 • Informarea și Conștientizarea servicii SSM & SU.
 • Pliante, Fluturași, Panouri de Informare – Conceptul, Creația, Execuția și Implementarea în cadrul companiei.
 • Testarea Lucrătorilor pe linie de SSM-SU.
 • Instruiri pe linie de Ergonomie, Izometrie, elemente de Mind-Set și Productivitate la locul de muncă.
 • Consultanța Tehnică de Specialitate pe SSM-SU pe întreaga perioadă, reprezentare Control ITM, accidente de muncă

Conferința PRIA FIRE SAFETY OF BUILDINGS se află anul acesta la ediția a 2-a. În cadrul primei ediții, care a avut loc in 25 octombrie 2018, a fost prezentă și Sarah Debbiche – Krichen, Reprezentantul FireSafe Europe, care a lansat către autoritățile române invitația de a pune siguranța la incendiu pe agenda Președinției române a Consiliului UE din prima jumătate a lui 2019 subiectul siguranței la incendiu în clădiri și de a deschide discuțiile despre o strategie europeană de siguranță la incendiu.

De asemenea, în cadrul conferinței PRIA Fire safety of Buildings – ediția I a fost lansată Coaliția  pentru Siguranța la Incendiu a Clădirilor, în parteneriat cu Fire Safe Europe, cea mai importantă organizație care luptă pentru siguranța la incendiu a clădirilor la nivel european. Coordordonatorul Asociației este Dorin BEU, Președintele Romanian Green Building Council.

Cei peste 120 de participanți la eveniment in 2018 au discutat despre nevoia de a îmbunătăți legislația și aplicarea regulilor în România pe acest domeniu, precum și despre pașii care se pot parcurge pentru a îmbunătăți siguranța cetățenilor în caz de incendiu. Toți au identificat importanța educației populației pentru a identifica sau semnala problemele sau neregulile privind siguranța la incendiu și au discutat despre soluții concrete care pot fi aplicate.

La ediția a 2-a care va avea loc în 28 octombrie 2019, la Arcub, în strada Lipscani 84-90, lectorii sunt:

 • Ing. Carmen ILIESCU – Sef Serviciu, Departamentul Reglementari in Construcții, Direcția Tehnică, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice
 • ColBenone Gabriel DUDUC – Șef Direcţie Prevenire, IGSU
 • Col. Arthur STAN – Reprezentant, Departamentul pentru Situații de Urgență
 • Cosmin PĂTROIU – CEO, TeraSteel
 • Constantin NISTOR – Chief Commercial Officer, Prysmian
 • Irina ODOR – Director Comercial, CELCO SA
 • Cosmin CRĂCIUN –  Specialist avizare autorizare ISU, Protecons Consulting
 • George ZAPAN – Director, Siemens SRL
 • Mihai TOADER-PASTI – Co-Founder și General Manager EFdeN
 • Mihai MEREUȚĂ – Președinte, Liga Habitat
 • Arh. Florin ENACHE – Coordonatorul proiectului #BETTER
 • Alina VLĂDOIANU  – Director Legal & Public Affairs la Mega Image Romania/ Vicepreședinte, AMRCR

Moderator va fi Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.

Contextul evenimentului în 2019

Siguranţa la incendiu a clădirilor devine o temă tot mai importantă la nivel european, mai ales după incendiul din Turnul Grenfell, Londra. Comisia Europeană a creat Platforma de Schimb de Informaţii pentru Foc și pentru prima dată o directivă europeană include cerinţe despre siguranța la incendiu a clădirilor.

Directiva promovează eficiența energetică a clădirilor și va încuraja renovarea acestora. Creşte eficienţa energetică dar poate creşte şi riscul de incendii. Suntem pregătiţi să facem faţă?

 Conferința PRIA Fire Safety for Buildings 2019 face parte din seria de conferințe PRIAevents – conferințe ce aduc în atenție, de fiecare dată, cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei. Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscută pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și  echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbari legislative, politici in toate sectoarele economiei.

La acest eveniment vor participa: reprezentanți ai MDRAP, MAI, ISU, experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații europene dar şi din Romania, companii internaționale din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanturi de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii  de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietar, reprezentanți  ai     Parlamentului si Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.

         Participă la ediția a 2-a a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings să dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste shimbări și despre cum este mai bine să le implementăm  în legislația noastră!

Pentru detalii complete și înscriere accesați: https://priaevents.ro/pria-fire-safety-of-buildings-2019/

 

Lasă un răspuns