Adrian Sandu, Secretary General – Member of the Board · ACAROM, a participat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021

PRIAevents, în parteneriat cu BEROCC, și având parteneri principali Groupama Asigurari și UNTRR, v-a invitat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference în 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Suntem onorați că Dl. Adrian Sandu, Secretary General – Member of the Board · ACAROM a acceptat invitația de a lua cuvântul în cadrul Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Acesta a declarat: „Dacă anul trecut criza pandemică a generat opriri ale producţiei de 60 de zile, acum avem lipsa componentelor electronice. Avem 35 de zile de oprire a producţiei cauzată de aprovizionarea cu componente electronice, ceea ce înseamnă între 70.000 şi 75.000 de vehicule neproduse din cauza acestei crize. Sperăm ca în prima parte a anului 2022 să se ajungă la un echilibru privind piaţa componentelor electrice. (…) Ne confruntăm şi cu creşterea preţurilor la materii prime, la energie electrică şi gaze naturale, şi, dacă nu se iau rapid măsuri, ne va fi greu să menţinem nivelul de business. În acest timp, Comisia Europeană pune presiune asupra industriei automotive, o împinge către o electrificare forţată, neluând în calcul cum va fi produsă energia electrică ce va fi consumată de viitoarele vehicule electrice, nici adaptarea mijloacelor de transport care utilizează acum motorina şi nici adaptarea măsurii de încărcare a vehiculelor electrice. În România există o priză la 200 kilometri de drum naţional, ceea ce înseamnă că va trebui să investim serios astfel încât să beneficiem de staţii care să permită încărcarea vehiculelor electrice într-un timp similar cu cel al încărcării unui rezervor de combustibil la o staţie de alimentare tradiţională.”

Am oferit participanților o privire completă asupra întregului lanț de procese din sectorul transporturilor și logisticii. Tot mai multe companii își prezintă produsele și serviciile inovatoare. Această conferință a oferit, de asemenea, un bun prilej de a analiza piața, mai ales după 2 ani de pandemie, dar și pentru a evidenția provocările, dar și noile soluții și trend-uri actuale. În plus, conferința servește drept platformă ideală pentru transferul de cunoștințe și networking.

Structura participanților în funcție de produs: auto ID, camioane de marfă, sisteme de comunicații, containere, transportoare, macarale, e-business, expediere, intra-logistică, IT / telematică, dispozitive de ridicat, încărcare, logistică, managementul materialelor, sisteme de navigație, ambalare , paleți, vehicule feroviare, rampe, tancuri, telecomunicații, transport, camioane utilitare, sisteme de gestionare a depozitelor, depozitare.

Structura participanților în funcție de sectorul de activitate: Logistics, Packaging, Packaging Technology, Transport, Automotive, Asigurări, Leasing, Consultanță, Energie, Oil&Gas, Communications, Echipamente pentru industrie, Automation Technology, Freight, Infrastructură, IT, Cleaning, Fleet management.

Vizitați și www.priaevents.ro.

Lasă un răspuns