Gabriel Lungu, Managing Partner, World MediaTrans, a participat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021

PRIAevents, în parteneriat cu BEROCC, și având parteneri principali Groupama Asigurari și UNTRR, v-a invitat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference în 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Suntem onorați că Dl. Gabriel Lungu, Managing Partners, World MediaTrans a acceptat invitația de a lua cuvântul în cadrul Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Acesta a declarat: „Ne confruntăm cu criza de componente electronice. (…) Nu văd să se rezolve această criză în perioada următoare. Încercăm să schimbăm furnizorii, să mergem spre India, Mexic şi SUA, dar ultimele două state au preţuri ridicate. Din păcate am rămas pe furnizori din China. Nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte pentru că avem nevoie de transporturi, de logistică, de asigurări, de combustibili şi de aceea am facut paşi pe partea de curierat unde am achiziţionat microbuze electrice. Dar şi aici avem o problemă: numărul mic al staţiilor de încărcare electrică din ţara noastră. Iar la ora actuală ne confruntăm cu problema creşterii preţului combustibililor, inclusiv la curentul electric şi suntem nevoiţi să majorăm taxa de combustibili pentru clienţii noştri. Este o creştere de 29% a preţurilor la combustibili, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar noi nu putem să majorăm tarifele către clienţii noştri cu mai mult de 4% sau 5%. E greu să ţii pasul cu creşterile care sunt în acest moment.”

Am oferit participanților o privire completă asupra întregului lanț de procese din sectorul transporturilor și logisticii. Tot mai multe companii își prezintă produsele și serviciile inovatoare. Această conferință a oferit, de asemenea, un bun prilej de a analiza piața, mai ales după 2 ani de pandemie, dar și pentru a evidenția provocările, dar și noile soluții și trend-uri actuale. În plus, conferința servește drept platformă ideală pentru transferul de cunoștințe și networking.

Structura participanților în funcție de produs: auto ID, camioane de marfă, sisteme de comunicații, containere, transportoare, macarale, e-business, expediere, intra-logistică, IT / telematică, dispozitive de ridicat, încărcare, logistică, managementul materialelor, sisteme de navigație, ambalare , paleți, vehicule feroviare, rampe, tancuri, telecomunicații, transport, camioane utilitare, sisteme de gestionare a depozitelor, depozitare.

Structura participanților în funcție de sectorul de activitate: Logistics, Packaging, Packaging Technology, Transport, Automotive, Asigurări, Leasing, Consultanță, Energie, Oil&Gas, Communications, Echipamente pentru industrie, Automation Technology, Freight, Infrastructură, IT, Cleaning, Fleet management.

Vizitați și www.priaevents.ro.

Lasă un răspuns