Lucian Marin, Director Daune Non Auto, Groupama România, a participat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021

PRIAevents, în parteneriat cu BEROCC, și având parteneri principali Groupama Asigurari și UNTRR, v-a invitat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference în 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Suntem onorați că Dl. Lucian Marin, Director Daune Non Auto, Groupama România a acceptat invitația de a lua cuvântul în cadrul Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Acesta a declarat: „O firmă de logistică în organizarea transporturilor beneficiază de o ofertă de asigurare completă pentru toate părţile implicate. Pentru compania respectivă, avem asigurare pentru răspunderea caselor de expediţii, (…) iar pentru transportatorii din ecosistem oferim asigurări pentru mijloacele de transport, dar şi asigurare pentru răspunderea cărăuşului pentru a avea o acoperire corectă. Pentru proprietarii mărfii venim cu asigurări de cargo, pentru ca ei să fie acoperiţi din punct de vedere al riscului pentru toată perioada de transport. Pe lângă aceste asigurări dedicate transporturilor, putem să venim cu o asigurare suplimentară, în care, pe lângă acoperirea riscului de Covid, venim cu acoperirea pentru costurile generate de schimbarea şoferului unui camion care a avut probleme de sănătate sau un accident. Am venit cu acoperiri suplimentare pentru partea profesională şi ne gândim să acoperim toate nevoile de asigurare ale unui transportator. De aceea, timpul pe care îl alocăm la începutul poliţei de asigurare sau înainte de emiterea ei este de a înţelege afacerea pe care o desfăşoară fiecare transportator, pentru a-i oferi clauze suplimentare care să acopere cât mai mult din nevoile sale, inclusiv întârzierile în vamă.”

Am oferit participanților o privire completă asupra întregului lanț de procese din sectorul transporturilor și logisticii. Tot mai multe companii își prezintă produsele și serviciile inovatoare. Această conferință a oferit, de asemenea, un bun prilej de a analiza piața, mai ales după 2 ani de pandemie, dar și pentru a evidenția provocările, dar și noile soluții și trend-uri actuale. În plus, conferința servește drept platformă ideală pentru transferul de cunoștințe și networking.

Structura participanților în funcție de produs: auto ID, camioane de marfă, sisteme de comunicații, containere, transportoare, macarale, e-business, expediere, intra-logistică, IT / telematică, dispozitive de ridicat, încărcare, logistică, managementul materialelor, sisteme de navigație, ambalare , paleți, vehicule feroviare, rampe, tancuri, telecomunicații, transport, camioane utilitare, sisteme de gestionare a depozitelor, depozitare.

Structura participanților în funcție de sectorul de activitate: Logistics, Packaging, Packaging Technology, Transport, Automotive, Asigurări, Leasing, Consultanță, Energie, Oil&Gas, Communications, Echipamente pentru industrie, Automation Technology, Freight, Infrastructură, IT, Cleaning, Fleet management.

Vizitați și www.priaevents.ro.

Lasă un răspuns