Andrei Crăciun, Head of Digital transformation & Data Analysis, West University Timișoara, a participat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021

PRIAevents, în parteneriat cu BEROCC, și având parteneri principali Groupama Asigurari și UNTRR, v-a invitat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference în 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Suntem onorați că Dl. Andrei Crăciun, Head of Digital transformation & Data Analysis, West University Timișoara a acceptat invitația de a lua cuvântul în cadrul Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Acesta a declarat:

„Toate revoluțiile care au transformat substantial orice element, orice industrie, au adus după sine o grămadă de transformări și au adus în general salarii mai bune, condiții de muncă mai bune și mai complexe, iar nu toată lumea s-a adaptat.

Trebuie să ne gândim și la aceia dintre noi, care nu pot face față ritmului de transformare. Paractic, economia, în general, este greu de înțeles la nivel macro, însă toată e legată de date și dacă înțelegem acest lucru și să lucrăm cu date reale și cu proiecții cât mai aproape de realitate, nu avem decât de căștigat. ”

Am oferit participanților o privire completă asupra întregului lanț de procese din sectorul transporturilor și logisticii. Tot mai multe companii își prezintă produsele și serviciile inovatoare. Această conferință a oferit, de asemenea, un bun prilej de a analiza piața, mai ales după 2 ani de pandemie, dar și pentru a evidenția provocările, dar și noile soluții și trend-uri actuale. În plus, conferința servește drept platformă ideală pentru transferul de cunoștințe și networking.

Structura participanților în funcție de produs: auto ID, camioane de marfă, sisteme de comunicații, containere, transportoare, macarale, e-business, expediere, intra-logistică, IT / telematică, dispozitive de ridicat, încărcare, logistică, managementul materialelor, sisteme de navigație, ambalare , paleți, vehicule feroviare, rampe, tancuri, telecomunicații, transport, camioane utilitare, sisteme de gestionare a depozitelor, depozitare.

Structura participanților în funcție de sectorul de activitate: Logistics, Packaging, Packaging Technology, Transport, Automotive, Asigurări, Leasing, Consultanță, Energie, Oil&Gas, Communications, Echipamente pentru industrie, Automation Technology, Freight, Infrastructură, IT, Cleaning, Fleet management.

Vizitați și www.priaevents.ro.

Lasă un răspuns