TeraPlast este singura companie românească care a participat la ANGA COM: PLATFORMĂ DE AFACERI PENTRU BROADBAND & MEDIA

ANGA COM a început pe 14 mai 2024 cu peste 480 de expozanți din 35 de țări și este principala platformă de afaceri din Europa pentru bandă largă, televiziune și online. TeraPlast, prin produsele TeraDuct, este singura Companie din România care a participat cu stand la această platformă majoră de expoziție și eveniment pentru broadband și media.

Acesta a reunit operatorii de rețea, vânzătorii și furnizorii de conținut cu privire la toate problemele legate de distribuția în bandă largă și media în perioada 14-16 mai 2024 la Köln/Germania. De asemenea, are un program de conferințe care oferă peste 60 de panouri și peste 250 de vorbitori.
 
Subiectele cheie ale ANGA COM includ rețele Gigabit, FTTH, HFC, 5G, OTT, AppTV, Cloud TV, streaming video, inteligență artificială, Smart City și Smart Home. Ultimul ANGA COM a numărat peste 470 de expozanți din 35 de țări și 22.000 de participanți din peste 80 de țări.
 
Printre cei mai mari expozanți se numără furnizorii de telecomunicații de top. Gama de vorbitori ai programului conferinței include reprezentanți de nivel C ai Deutsche Telekom, Vodafone, Deutsche Glasfaser, Deutsche GigaNetz, Tele Columbus, Unsere Grüne Glasfaser, NetCologne, M-net, ProSiebenSat.1, RTL Television, Amazon Prime Video, Netflix, DAZN și Paramount.
 
Cu Vodafone, Deutsche Telekom, Deutsche Glasfaser, RTL și un număr mare de operatori locali de rețele de fibră, zona Köln este principalul centru de afaceri al Germaniei pentru bandă largă și media. Aproximativ 40 de milioane de oameni trăiesc pe o rază de numai 250 de kilometri. La trei aeroporturi internaționale (Köln, Dusseldorf și Frankfurt) se poate ajunge în mai puțin de o oră. Acestea sunt condiții unice pentru a ne prezenta industria în Europa și nu numai.
 
ANGA COM este organizată de ANGA Services GmbH, o subsidiară a ANGA The Broadband Association. Membrii asociației sunt companiile lider ale afacerii germane în bandă largă (inclusiv Deutsche Telekom, Vodafone și Deutsche Glasfaser) care furnizează servicii de telecomunicații în Germania a peste 40 de milioane de consumatori.

Despre TeraPlast

TeraPlast Group este un exemplu de determinare, și un reper pentru antreprenoriatul românesc. Puterea Grupului constă în complementaritatea afacerilor din portofoliul său, în echipa puternică de experți și în capacitatea de a anticipa și de a profita de oportunitățile de pe piață.
 
TeraPlast a prezentat la această expoziție microtuburile TeraDuct pentru infrastructura de telecomunicații subterană și monotuburi Freiler&Polytech pentru aplicații dedicate pentru protecția cablurilor.
 
Microtuburile TeraDuct sunt fabricate cu echipamente de ultimă generație. Atât linia de producție, cât și linia de ambalare au fost concepute pentru a susține proiecte de mare complexitate.
Freiler&Polytech a început cu producția de țevi de protecție a cablurilor HDPE, care a rămas de atunci principalul său domeniu de activitate. Mai târziu însă, pentru   a-și extinde profilul și a satisface nevoile clienților săi, a început să producă și să comercializeze produse și pentru industria construcțiilor civile.

Lasă un răspuns