Principalele caracteristici ale noului motostivuitor STILL RX 20

STILL a lansat o nouă generaţie a motostivuitorului RX 20. Acest produs oferă mai mult din tot: mai mult randament, mai multă dinamică şi mai multă disponibilitate. Noua generaţie a celui mai vândut model de stivuitor electric de la STILL este cel mai bun RX 20 dezvoltat până la ora actuală.

„În depozit, totul trebuie să funcţioneze ca la carte. Forţa brută numită RX 20 este un utilaj puternic şi manevrabil, pentru a te duce pe tine şi marfa ta oriunde e nevoie. Vizibilitatea excelentă şi cabina confortabilă îţi oferă posibilitatea de a lucra cu precizie maximă. Şi toate acestea datorită gamei variate de baterii, cu o rezistenţă remarcabilă”, au explicat reprezentanţii companiei.

Cea mai ridicată capacitate de transbordare

Noul RX 20 convinge prin viteze de ridicare excepţionale şi poate fi accelerat până la 20 km/h. Astfel, în funcţie de programul de rulare, el atinge puterea maximă şi valori de eficienţă optime.

În plus, prin Performance-Boost în modul sprint pot fi gestionate şi sarcini extreme.

Aşadar, nu este de mirare că RX 20 atinge cea mai ridicată capacitate de transbordare din clasa sa — şi aceasta în condiţiile unui consum minim de energie pe tonă transbordată.

Nimeni nu rezistă mai mult

De asemenea, noul RX 20 convinge cu o rază de acţiune maximă per încărcare a bateriei. Totodată, poate fi utilizat cu cele mai diverse variante de baterii, permiţând totodată cea mai rapidă schimbare laterală a bateriei din clasa sa.

RX 20 şterge complet din vocabular termenul „schimb baterie”: Tehnologia STILL cu ioni de litiu este atuul disponibilităţii, care permite tocmai acest lucru: cu un timp de încărcare intermediară foarte redus, noul RX 20 este mereu operaţional – cu o singur baterie.

Rază mare de bracare şi manevrabilitate precisă

Cine îşi doreşte să facă impresie în depozit, trebuie să se descurce şi în cele mai înguste spaţii. Asta nu reprezintă o problemă pentru noul RX 20. Dimensiunile sale compacte şi comanda precisă asigură o capacitate de bracare enormă.

Având o nouă punte combinată la autovehiculele cu tracţiune integrală, RX 20 dispune de cea mai îngustă rază de bracare din clasa sa.

Vizibilitate perimetrală optimă pentru siguranţă

Siguranţa are prioritate pentru noul RX 20. El dispune de o structură elevatoare suplă şi de ferestre foarte mari, care oferă vizibilitate pe toate laturile şi în sus. Aceasta nu doar că arată foarte bine ci permite identificarea mai rapidă a pericolelor posibile.

Aşadar, STILL RX 20 oferă mai mult din toate: mai multă putere, mai multă energie și mai multă disponibilitate. Stivuitoarele electrice cu furcă STILL de ultimă generaţie reprezintă cea mai bună variantă RX 20 dezvoltată de STILL.

Alte caracteristici ale RX 20:

Forţă

■  Ridicare performantă: ridică până la 2 tone cu un centru al sarcinii de 500 mm
■  Deplasare eficientă a bunurilor: viteză de deplasare de până la 20 km/h, comportament dinamic de deplasare și de ridicare a produselor
■  Boost de performanţă la apăsarea unui buton: Mod rapid pentru gestionarea sarcinilor extreme cu performanţă maximă de manevrare disponibilă pe piaţă
■  Putere constantă: cea mai mare capacitate a unei baterii Li-Ion și cea mai rapidă reîncărcare
■  Disponibilitate permanentă: tehnologia Li-Ion opţională permite utilizarea continuă cu încărcare intermediară pe termen scurt

Precizie

■  Moduri de antrenare reglabile: manevrabilitate maximă sau eficienţă optimă
■  Comportament de antrenare adaptabil: reglare individuală a vitezei, accelerării și ridicării
■  Manevrare precisă a sarcinilor: control sensibil al vitezei de ridicare prin acţionare hidraulică de ultimă oră
■  Performanţe îmbunătăţite la stivuirea pe rafturi înalte: Poziţie verticală a catargului prin simplă apăsare de buton

Ergonomie

■  Spaţiu confortabil: cabină spaţioasă cu loc suficient pentru picioare și spaţiu vast de depozitare
■  Posibilitate de a selecta dintr-o gamă de opţiuni de comenzi: multilever, mini-lever sau Joystick 4Plus
■  Marșarier ușor: manetă pe bara din spate
■  Funcţionare silenţioasă: ridicare și coborâre excepţional de silenţioasă a furcilor

Caracter compact

■  Putere în spaţiile cele mai strâmte: stivuitor compact și manevrabilitate extremă
■  Manevrabilitate remarcabilă: axa combinată pentru stivuitoare cu patru roţi asigură o rază de bracare minimă în clasa sa
■  Sunt disponibile opţional înălţimi de trecere de sub 2 metri chiar şi pentru încărcarea de vagoane

Siguranţă

■  Vizibilitate completă: catarg îngust şi geamuri mari pe toate părţile
■  Stabilitate remarcabilă în materie de deplasare: reglare automată a vitezei în curbe cu funcţia de asistare Curve Speed Control
■  Siguranţă prin inteligenţă: Modulele de afişaj şi comandă monitorizează și controlează toate funcţiile referitoare la siguranţă și performanţă

Responsabilitate fata de mediul înconjurător

■  Consum redus de energie: eficienţă maximă de funcţionare datorită tehnologiei moderne de antrenare
■  Economie de energie la apăsarea unui buton: Modul eficient Blue-Q reduce consumul energetic cu până la 20 %
■  Protecţie ecologică în practică: peste 98 % din toate materialele instalate sunt reciclabile

Ce spun clienţii despre noul RX 20:

Marco Morgado, angajat depozit, Schenker Deutschland AG:

„Angajaţii sunt foarte mulţumiţi de noul utilaj. Autovehiculul este utilizat în 3 schimburi iar angajaţii aproape că se luptă pentru a-l conduce.”

„Service-ul este cu adevărat ireproşabil. În cazul în care avem probleme, partenerul nostru de la STILL ajunge la noi în cel mai scurt timp, de regulă în cca. 20 – 30 de minute. Prin aceasta, STILL se diferenţiază de alţi producători.”

„Cercul de bracare este foarte bun, vizibilitatea este semnificativ mai bună faţă de modelele mai vechi şi chiar şi bateria este mult mai puternică, astfel încât nu mai trebuie schimbată atât de des.”

Uwe Schumacher, Director logistică, Polytec Group

„Caracteristicile de rulare ale autovehiculului sunt foarte bune. Este dinamic, agil la pornire şi prezintă o cale de frânare foarte scurtă, fiind foarte confortabil la condus.”

„Postul şoferului este confortabil, foarte comod, cu o dispunere sinoptică a elementelor de comandă. Te simţi bine şi ai totul la îndemână.”

Lasă un răspuns