Mihai Nastase, Fondator&CEO, Cargo Buddy, a participat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021

PRIAevents, în parteneriat cu BEROCC, și având parteneri principali Groupama Asigurari și UNTRR, v-a invitat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference în 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Suntem onorați că Dl. Mihai Nastase, Fondator & CEO, Cargo Buddy a acceptat invitația de a lua cuvântul în cadrul Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Acesta a declarat: „Am dezvoltat aplicația Cargo Buddy, la începutul anului 2021, în urma experienței mele pe care am avut-o, atât de expeditor, cât și de transportator. Din 2010 până în 2013 am lucrat ca director de logistică și am întâmpinat diverse provocări, pe partea de expeditor, iar din 2013 până în 2017, am înființat compania mea de transport, unde am achiziționat 10 camioane. Abia atunci am văzut care sunt realele povocări. Am văzut ce le lipsește expeditorilor, ce au nevoie și ce le lipsește transportatorilor. Tocmai de aceea am dezvoltat aplicația Cargo Buddy, care este destinată atât persoenelor juridice, dar și celor fizice.

Am rezolvat, astfel, o problemă principală, termenul de plată. Transportatorii Cargo Buddy au plata imediat după ce au descărcat marfa, iar pentru expeditori, avem, de asemenea, plata la termen. Le putem oferi comunicare imediată cu tranportatorul și suntem singura aplicație de transport, care se ocupă de întreg procesul de transport, de la încărcat până la descărcat. Oferim asigurări de marfă.”

Am oferit participanților o privire completă asupra întregului lanț de procese din sectorul transporturilor și logisticii. Tot mai multe companii își prezintă produsele și serviciile inovatoare. Această conferință a oferit, de asemenea, un bun prilej de a analiza piața, mai ales după 2 ani de pandemie, dar și pentru a evidenția provocările, dar și noile soluții și trend-uri actuale. În plus, conferința servește drept platformă ideală pentru transferul de cunoștințe și networking.

Structura participanților în funcție de produs: auto ID, camioane de marfă, sisteme de comunicații, containere, transportoare, macarale, e-business, expediere, intra-logistică, IT / telematică, dispozitive de ridicat, încărcare, logistică, managementul materialelor, sisteme de navigație, ambalare , paleți, vehicule feroviare, rampe, tancuri, telecomunicații, transport, camioane utilitare, sisteme de gestionare a depozitelor, depozitare.

Structura participanților în funcție de sectorul de activitate: Logistics, Packaging, Packaging Technology, Transport, Automotive, Asigurări, Leasing, Consultanță, Energie, Oil&Gas, Communications, Echipamente pentru industrie, Automation Technology, Freight, Infrastructură, IT, Cleaning, Fleet management.

Vizitați și www.priaevents.ro.

Lasă un răspuns