Alain Schodts, Executive Director at Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce- BEROCC, a participat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference in 26 octombrie 2021

PRIAevents, în parteneriat cu BEROCC, și având parteneri principali Groupama Asigurari și UNTRR, v-a invitat la Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference în 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Suntem onorați că Dl. Alain Schodts Executive Director at Belgian Luxembourg Romanian Moldovan Chamber of Commerce- BEROCC a acceptat invitația de a lua cuvântul în cadrul Pria Logistics, Automotive & Transportations Conference în 26 octombrie 2021, online de la ora 11,00.

Acesta a declarat:„Observ tendinţa marilor companii de transport din vestul UE de a închide sau de a scoate din piaţa europeană a transporturilor de mărfuri companiile din România, din cauza preţurilor cu mult mai competitive ale societăţilor din această ţară. (…) Cred că un lucru care poate fi îmbunătăţit este infrastructura de transport rutier. Când am venit în România, în anul 2007, am găsit o infrastructură rutieră săracă şi, după 14 ani, constat că nu s-au făcut decât foarte puţine modernizări, ceea ce este insuficient pentru competitorii din UE. Poziţia geografică a României este foarte bună, puteţi fi un important hub logistic aşa cum este Benelux, dar aveţi nevoie de o infrastuctură rutieră modernă.”

Am oferit participanților o privire completă asupra întregului lanț de procese din sectorul transporturilor și logisticii. Tot mai multe companii își prezintă produsele și serviciile inovatoare. Această conferință a oferit, de asemenea, un bun prilej de a analiza piața, mai ales după 2 ani de pandemie, dar și pentru a evidenția provocările, dar și noile soluții și trend-uri actuale. În plus, conferința servește drept platformă ideală pentru transferul de cunoștințe și networking.

Structura participanților în funcție de produs: auto ID, camioane de marfă, sisteme de comunicații, containere, transportoare, macarale, e-business, expediere, intra-logistică, IT / telematică, dispozitive de ridicat, încărcare, logistică, managementul materialelor, sisteme de navigație, ambalare , paleți, vehicule feroviare, rampe, tancuri, telecomunicații, transport, camioane utilitare, sisteme de gestionare a depozitelor, depozitare.

Structura participanților în funcție de sectorul de activitate: Logistics, Packaging, Packaging Technology, Transport, Automotive, Asigurări, Leasing, Consultanță, Energie, Oil&Gas, Communications, Echipamente pentru industrie, Automation Technology, Freight, Infrastructură, IT, Cleaning, Fleet management.

Vizitați și www.priaevents.ro.

Lasă un răspuns